VSETT električni romobil 9

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
VSETT 9 električni romobil - 17500mAhOtprema kroz 1-3 danaVsett 9 model dio je novog Vsett-ovog asortimana električnih super-romobila.Opremljen motorom od 650W omogućava ... Pročitaj cijeli opis
1.590,00 € -25 %
1.192,50 €
1-3 dana
-25 %1.590,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Smartus ponudi
Ponuda trgovine Smartus za proizvod VSETT električni romobil 9. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne karakteristike
Doseg (km)
80
Najveća brzina (km/h)
40
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX014AB6F4
Prijavi grešku
VSETT 9 električni romobil - 17500mAhOtprema kroz 1-3 danaVsett 9 model dio je novog Vsett-ovog asortimana električnih super-romobila.Opremljen motorom od 650W omogućava vam da postignete maksimalnu brzinu 40-45 km/h (limitirana brzina). Vsett 9 može svladati nagib do čak 25° što omogućava još ugodniju i lakšu vožnju uzbrdo, uz maksimalnu nosivost od 120 kg. Maksimalno opterećenje i brzina mogu varirati ovisno o vozačevoj težini, stilu vožnje i terenu.Ovaj impresivni romobil dolazi s baterijom od 52V 17500mAh koja u eko modu može postići domet do 80 km* (single drive)Vsett 9 kreće se na pneumatskim gumama dimenzija 8,5 x 3", a za njegovo sigurno zaustavljane zaslužne su prednje i stražnje disk kočnice + električna kočnica. Također uz prednji i stražnji opružni ovjes te prednje i stražnje podesive amortizere nećete morati brinuto o nepravilnostima na cesti.Za još veću sigurnost romobila tu je NFC imobilizator brave s ključem, kao i svjetla za sigurnije sudjelovanje u prometu - prednje svjetlo, stražnje svjetlo kočnice te prednji i stražnji žmigavci.Kako biste imali potpunu kontrolu tijekom vožnje Vsett9 ima zaslon na kojem možete vidjeti sve podatke u stvarnom vremenu.Radi jednostavnog transporta Vsett 9 teži svega 23 kg te je opremljen novim dizajnom s preklopnim ručkama upravljača (zauzima manje prostora).Najnovija generacija baterijskih ćelija omogućuje brže punjenje te ima 2 priključka za punjenje kako bi se dodatno smanjilo vrijeme punjenja. Vrijeme punjenja s jednim priključkom je 8,5 h, a sa dva 4,5 h.Napomena :Ne vozite po kišiNe vozite po mokrim i blatnjavim površinamaProvjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak djelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i sličnoTijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prourokovati oštećenja.Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.Brinite o održavanju električnog romobila* Maksimalni domet koji proizvođač navodi testiran je pri brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.
VSETT električni romobil 9
VSETT električni romobil 9
1.192,50 €
u Smartus

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe