Delphin River Trophy NXT 3,6 m 200 g

Delphin River Trophy NXT 3,6 m 200 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Nakon uspješne serije štapova RIVER TROPHY, Delphin na tržište dolazi sa svojim sofisticiranim nasljednikom, RIVER TROPHY NX... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
77,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Delphin River Trophy NXT 3,6 m 200 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX014C9D00
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Nakon uspješne serije štapova RIVER TROPHY, Delphin na tržište dolazi sa svojim sofisticiranim nasljednikom, RIVER TROPHY NXT. Kao i prethodna verzija, NXT je dizajniran za napojni riječni ribolov na mjestima gdje je potrebno koristiti krutu šipku s velikim opterećenjem za lijevanje. Zahvaljujući 24T krutom ugljiku, također možete zaustaviti bijeg jake ribe, a pritom uopće ne gubite blagodati napojne šipke. Blank ima opterećenje za lijevanje do 180 g, što vam omogućuje da koristite teške dovodne košare, neophodne u riječnom toku. U donjem dijelu praznine iznad ručke, stražnja strana štapa ojačana je tamnom križnom čarapom, kao što je bio slučaj s prethodnim modelom. Za ostatak praznine korištena je tehnologija PowerWrap privlačeći pozornost pri prvom kontaktu sa šipkom. Njegova je bit u dodatnom namotavanju ugljika oko slijepe ploče čime se postiže značajno povećanje čvrstoće i otpornosti na preopterećenje, što znači puno duži životni vijek i smanjenu osjetljivost na mehanička oštećenja. Pojedinačni dijelovi šipke ojačani su čeličnim PowerJoin prstenom smanjujući mogućnost razbijanja oštećenja na zglobu. RIVER TROPHY NXT ima kvalitetne ušice sa SIC punjenjem i čvrsto sjedalo s kolutom. Jedan od najzanimljivijih elemenata štapa nesumnjivo je njegova složena ručka. Dizajniran je od kombinacije EVA i RUBBER CORK materijala zajedno stvarajući lijepo dizajniranu ručku. Zbog prirode slijepe šipke, štap se isporučuje s 2. ugljika i 2 vrha CarbonGlass, s uvećanim vodilicama. Tehnički parametri: Model: 360cm / 200g Broj dijelova: 3 Promjer slijepog dijela iznad ručke: 14,5 mm Broj vodilica za oči (štap + vrh): 6 + 5 Duljina transporta: 126 cm Težina: 305 g Ručka: EVA pjena + GUMENA PLUTA Duljina ručke (od dna šipke do središta sjedala): 50 cm Savjeti: 2xCarbonGlass (lagana, srednja), 2xCarbon (teška, u-teška)
Delphin River Trophy NXT 3,6 m 200 g
Delphin River Trophy NXT 3,6 m 200 g
70,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe