VIDAXL ormarić za cipele (80x39x178cm), visoki sjaj bijeli

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stvorite toplo i srdačno okruženje odmah pokraj vrata uz naš elegantni i praktični ormarić za cipele! Naš bezvremenski stalak za cipele predstavlja idealno ... Pročitaj cijeli opis
195,10 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod VIDAXL ormarić za cipele (80x39x178cm), visoki sjaj bijeli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (cm)
39
Izgled
Materijal
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01550FF9
Prijavi grešku
Stvorite toplo i srdačno okruženje odmah pokraj vrata uz naš elegantni i praktični ormarić za cipele! Naš bezvremenski stalak za cipele predstavlja idealno rješenje za spremanje cipela u vašoj spavaćoj sobi ili hodniku. Više vam neće smetati cipele koje vam prekrivaju pod. Napravljen od snažne iverice, ovaj ormarić za hodnik izuzetno je izdržljiv i čvrst. Ormarić za cipele ima 6 polica, što pruža dovoljno prostora za čuvanje cipela uredno organiziranima. Zahvaljujući dvojim vratima, ovaj organizator za cipele štiti ih od prašine i drži ih skrivenima od pogleda. Organizator za pohranu cipela također se lako sastavlja. Napomena: Bočna ploča ormarića sastoji se od dva spojena dijela.
VIDAXL ormarić za cipele (80x39x178cm), visoki sjaj bijeli
VIDAXL ormarić za cipele (80x39x178cm), visoki sjaj bijeli
195,10 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe