ELECTROLUX parna pećnica EOD6P71Z SteamBake

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
SteamBake za slasno pečenje
Dodirom tipke za rezultate kao iz pekare uz SteamBake. Vlaga omogućuje potpuno dizanje tijesta, stvarajući meku unutrašnjost, a su...
Pročitaj cijeli opis
538,00 €
Cijena s dostavom
542,00 €
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 10:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o BigBoom.eu ponudi
Ponuda trgovine BigBoom.eu za proizvod ELECTROLUX parna pećnica EOD6P71Z SteamBake. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne značajke
Energetski razred
A+
Širina (u cm)
59.6 cm
Tip pećnice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021234D7
Prijavi grešku
SteamBake za slasno pečenje
Dodirom tipke za rezultate kao iz pekare uz SteamBake. Vlaga omogućuje potpuno dizanje tijesta, stvarajući meku unutrašnjost, a suha toplina stvara bogatu, sjajnu koricu. Uživajte u svim vrstama savršenih pečenja, od pečene piletine do mekane ribe.
Precizno pečenje s pomoću senzora za hranu
S pomoću senzora za hranu svaki put možete postići odlične rezultate. On vam omogućuje nadziranje pripreme mjerenjem temperature u središtu hrane. Obavijestit će vas kad je hrana pečena do željene temperature i zaustaviti pečenje.
Digitalni LED zaslon s tajmerom postavlja najbolju temperaturu
LED zaslon predlaže ispravnu temperaturu na temelju odabrane funkcije kuhanja, pa više nema pogađanja koja temperatura najbolje odgovara jelu. No i dalje možete ručno podešavati temperature te vremena početka i završetka kuhanja.
Pirolitičko čišćenje za održivu blistavost
Održavanje pećnice blistavom s novom funkcijom pirolitičkog čišćenja više nije teško. Sustav čišćenja zagrijava pećnicu do temperature koja ostatke hrane pretvara u pepeo. Vi samo trebate obrisati dno. Ribanje je prošlost.
Uštedite vrijeme s funkcijom brzog grijanja
Funkcija „Brzo zagrijavanje“ osigurava da je pećnica sprema kada ste i vi. Uz kraće vrijeme prethodnog zagrijavanja u usporedbi s konvencionalnim grijanjem te dodatne trenutke možete pretvoriti u nezaboravna jela.
ELECTROLUX parna pećnica EOD6P71Z SteamBake
ELECTROLUX parna pećnica EOD6P71Z SteamBake
538,00 €
u BigBoom.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe