Lansinoh TheraPearl topla ili hladna terapija prsa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Fleksibilni i višekratni TheraPearl 3u1 terapijski jastučići za prsa imaju mekanu navlaku koja može biti udobno smještena ispod vašeg grudnjaka kako bi se oslobodili b... Pročitaj cijeli opis

17,59 € -6 %
16,55 €
3-5 dana
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Cijena s dostavom
24,90 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015B1E86
Prijavi grešku

Fleksibilni i višekratni TheraPearl 3u1 terapijski jastučići za prsa imaju mekanu navlaku koja može biti udobno smještena ispod vašeg grudnjaka kako bi se oslobodili bilo koje neugodnosti koja može biti uzrokovana nekim stanjima povezanim s dojenjem. Koristiti vruće: Za olakšanje nabreklih grudi, kod problema sa začepljenim mliječnim kanalima i mastitisom te za poticanje otpuštanja mlijeka. TheraPearl 3u1 terapijski jastučići mogu se zagrijati u mikrovalnoj pećnici kako bi se zagrijanim jastučićima olakšali problemi kod začepljenih kanala i mastitisa. Toplina potiče otpuštanje mlijeka, što znači da je manje vremena potrebno za izdajanje. Koristiti hladno: Za ublažavanje boli i oteklina kod nabreklosti. Terapijske jastučiće možete staviti na nekoliko sati staviti u zamrzivač te ih upotrijebiti kao hladne obloge za olakšanje bolova i oteklina kod nabreklih grudi. Jedinstven dizajn osigurava fleksibilnost jastučića čak i kad su zamrznuti. Bez bisfenola A i bez lateksa, jastučići su oblikovani tako da pristaju oko pumpe za izdajanje kako bi potaknuli otpuštanje mlijeka i ubrzali protok mlijeka. Za uporabu s pumpom za izdajanje, samo zagrijte terapijske jastučiće kao i obično, zatim ih omotajte oko vanjskog dijela lijevka pumpe i učvrstite s kopčom. Preporučuje se da se TheraPearl 3u1 terapija za prsa koristi po 20 minuta, kao i prema medicinskom savjetu. Nakon korištenja, može se očistiti blagim sapunom, deterdžentom ili alkoholom.

Lansinoh TheraPearl topla ili hladna terapija prsa
Lansinoh TheraPearl topla ili hladna terapija prsa
16,55 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe