Weber Termometar za roštilj iGrill 2 (Bluetooth, 2 mjerna osjetnika)

Weber Termometar za roštilj iGrill 2 (Bluetooth, 2 mjerna osjetnika)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Weber Termometar za roštilj čini grillanje dječjom igrom. Precizna kontrola temperature roštilja moguća je putem besplatne Weber iGrill aplikacije. Funkcije poput obavije... Pročitaj cijeli opis
145,00 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
148,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod Weber Termometar za roštilj iGrill 2 (Bluetooth, 2 mjerna osjetnika). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oprema za
Vrsta opreme za roštilj
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015CB069
Prijavi grešku
Weber Termometar za roštilj čini grillanje dječjom igrom. Precizna kontrola temperature roštilja moguća je putem besplatne Weber iGrill aplikacije. Funkcije poput obavijesti o temperaturi ili praćenja vremena kuhanja omogućuju suvremeno roštiljanje s vrhunskim planiranjem i točnim rezultatima pečenja. Bluetooth termometar za roštilj koristi spektar od 4 boje i LED zaslon za prikaz temperature kako bi pokazao napredak postupka roštiljanja, tako da roštilj ili poklopac mogu ostati zatvoreni i postiže se konstantna temperatura za ravnomjerno kuhanje. Sljedeća je prednost što Bluetooth povezivanje uklanja potrebu da budete prisutni izravno na roštilju. Na primjer, korisnik se može posvetiti svojim gostima tijekom polaganog kuhanja aplikacija ga može podsjetiti na vrijeme pečenja. Dvije temperaturne sonde uključene su u opseg isporuke, a mogu se spojiti i dva dodatna senzora.
Weber Termometar za roštilj iGrill 2 (Bluetooth, 2 mjerna osjetnika)
Weber Termometar za roštilj iGrill 2 (Bluetooth, 2 mjerna osjetnika)
145,00 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe