BESTWAY vrtni bazen Power Steel 56977 (5.49x1.22m), set za bazen

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bazen Power Steel® veličine 5,49 mx 1,22 m tvrtke Bestway® prvi je izbor za obitelji s djecom, zahvaljujući izvrsnoj konstrukciji čeličnog okvira dizajniranoj za ... Pročitaj cijeli opis
900,00 €
Cijena s dostavom
904,00 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 14:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o sarenikutak.hr ponudi
Ponuda trgovine sarenikutak.hr za proizvod BESTWAY vrtni bazen Power Steel 56977 (5.49x1.22m), set za bazen. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik bazena
Vrsta bazena
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015E4DCB
Prijavi grešku
Bazen Power Steel® veličine 5,49 mx 1,22 m tvrtke Bestway® prvi je izbor za obitelji s djecom, zahvaljujući izvrsnoj konstrukciji čeličnog okvira dizajniranoj za maksimalnu čvrstoću i trajnost. Nakon minimalno jednostavne instalacije, ovaj je bazen pravi odgovor za vašu potrebu za osvježenjem u ljetnom vrtu.

Power Steel izrađen je od troslojnog materijala Tritech ™, s vanjske strane nalazi se otisak od ratana, a na dnu ćete pronaći realan otisak na pločicama. Ostale sjajne značajke su metalni okviri otporni na koroziju i odvodni ventil za kontrolu protoka, pogodan za jednostavno ispuštanje. Bazen je također opremljen sustavom Seal & Lock ™ za sigurno spajanje na cjevovod.

Dolazi s pumpom za filtriranje od 5.678 l / h koja održava vodu u bazenu uvijek čistom i svježom. Okrugli oblik bazena osigurava jednostavnu ugradnju, veću stabilnost i manje otpadnog prostora zbog činjenice da bazen ne zahtjeva bočnu potporu. Uz pravilno održavanje, bazen Bestway Power Steel pružit će vam zadovoljstvo ljetnog kupanja dugi niz godina.

Svojstva
Lako se montira Grube troslojne bočne stijenke izrađene od poliestera i PVC-a Ugrađeni odvodni ventil za jednostavno ispuštanje bazena nakon spajanja ventila na vrtno crijevo (uključuje adapter) Izuzetno čvrste bočne stijenke ovog bazena izrađene su od materijala Tritech ™, koji je troslojni ojačani materijal s poliesterskom rešetkom koja je smještena između dva sloja visoko otpornog PVC-a. Ukupna debljina stjenke je 0,40 do 0,80 mm, ovisno o veličini bazena - Metalni okviri otporni na koroziju - Troslojna traka za dodatnu potporu zidu Bazen je opremljen sustavom Seal & Lock ™ koji osigurava siguran i siguran spoj cijevi Priključci za prolaz vode i brzi spoj Ugrađeni prozori bazena Vista nude interaktivnu vodenu avanturu kao nikada prije. Realistični ispis pločica na vinilu stvara elegantnu ukrasnu površinu Uložak antibakterijskog filtra produljuje vijek trajanja i osigurava učinkovito filtriranje. Sprječava rast algi, gljivica i drugih bakterija Kemijski dozator ChemConnect ™ održava vodu u bazenu čistom i zdravom. Dozator je potpuno prilagodljiv - samo dodajte multifunkcionalne tablete klora i prilagodite doziranje.
BESTWAY vrtni bazen Power Steel 56977 (5.49x1.22m), set za bazen
BESTWAY vrtni bazen Power Steel 56977 (5.49x1.22m), set za bazen
900,00 €
u sarenikutak.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe