STRIX Boca Nomad 1800 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Boca Nomad 1800 ml je moderna boca dizajnirana za sve ljude koji vole putovati, te avanturu i zdrav način života. S volumenom od 1800 ml, uvijek ćete biti sigur... Pročitaj cijeli opis
31,95 € -9 %
28,95 €
2-3 dana
-9 %31,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod STRIX Boca Nomad 1800 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015E4FF3
Prijavi grešku
Boca Nomad 1800 ml je moderna boca dizajnirana za sve ljude koji vole putovati, te avanturu i zdrav način života. S volumenom od 1800 ml, uvijek ćete biti sigurni da nosite dovoljno tekućine. Boca se može pohvaliti premium STRIX dizajnom, a izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što jamči dugi vijek trajanja i jednostavno čišćenje. Nema BPA (što znači da ne sadrži bisfenol-A, koji je štetan za zdravlje).

Pakiranje također uključuje futrolu s remenom koja vam omogućuje da bocu nosite preko ramena. To će vam dati puno slobode pri nošenju boce, bilo gdje da idete. Boca Nomad od 1800 ml također dolazi s par poklopaca. Jedan od njih je standardni visokokvalitetni izolacijski poklopac koji održava temperaturu sadržaja boce. Drugi poklopac omogućuje pričvršćivanje slamke. S ovim poklopcima nikada se nećete morati brinuti hoćete li slučajno proliti sadržaj boce po sebi, čineći svoje iskustvo ugodnijim. Krenite u avanturu s dovoljnom količinom tekućine.

Boca Nomad 1800 ml i njene prednosti:
ima volumen 1800 ml
izrađena je od nehrđajućeg čelika 
dizajnirana za ljude koji vole putovati 
nema BPA
može se nositi preko ramena
ima dva poklopca (hermetički poklopac i poklopac s prorezom za slamku)
pogodna za nošenje bilo koje vrste tekućine 
STRIX Boca Nomad 1800 ml
STRIX Boca Nomad 1800 ml
28,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe