Sjenica s duplim krovom i svjetlima 3 x 4 m smeđe-siva 180 g/m2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova vrtna sjenica idealna je za događanja na otvorenom, kao što su predstave, vjenčanja, zabave, roštilji, festivali i drugo. Možete je također postaviti u dvorište kao v... Pročitaj cijeli opis
379,45 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Sjenica s duplim krovom i svjetlima 3 x 4 m smeđe-siva 180 g/m2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX016180EC
Prijavi grešku
Ova vrtna sjenica idealna je za događanja na otvorenom, kao što su predstave, vjenčanja, zabave, roštilji, festivali i drugo. Možete je također postaviti u dvorište kao veliki zaklon od sunca za vašu obitelj i goste. Sjenica je napravljena od čelika obloženog prahom, stoga je vrlo čvrsta i izdržljiva. Naša sjenica ima dvostruki krov, napravljen od 100 % poliestera s PA premazom pokrova, koji je vodootporan. Možete ga također skinuti radi pranja ili pohrane kad se ne upotrebljava. Uz to, svjetlosna traka stvara ugodnu atmosferu u vašem vrtu kad sunce zađe. Svjetla ne uzrokuju zagađenje okoliša jer se tijekom dana pune solarnom energijom. Napomena: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.
Sjenica s duplim krovom i svjetlima 3 x 4 m smeđe-siva 180 g/m2
Sjenica s duplim krovom i svjetlima 3 x 4 m smeđe-siva 180 g/m2
379,45 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe