Zamjenska tkanina za tendu antracit-bijela 6 x 3 5 m

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova zamjenska tkanina savršena je za obnavljanje starih, dotrajalih platna tendi ili za čuvanje kao rezervu. Također se može postaviti na vaš postojeći okvir tende, što j... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 2:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Zamjenska tkanina za tendu antracit-bijela 6 x 3 5 m. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0161810C
Prijavi grešku
Ova zamjenska tkanina savršena je za obnavljanje starih, dotrajalih platna tendi ili za čuvanje kao rezervu. Također se može postaviti na vaš postojeći okvir tende, što je savršen izbor za osvježavajuću i ugodnu hladovinu na vašem trijemu, terasi ili u vrtu. Sa svojom atraktivnom bojom, tkanina za tendu bit će idealan dodatak vašem vrtu. Napravljeno od poliestera otpornog na UV zračenje i blijeđenje, ovo sjenilo vrlo je izdržljivo za dugogodišnju upotrebu. Zahvaljujući laganom dizajnu, također je jednostavno za nošenje. Napomena: Ova vrtna nadstrešnica sastoji se od 1 glavne tkanine i 1 donjeg zastora. Isporuka ne uključuje okvir. To je kvalitetno zamjensko platno za osobe koje već imaju okvir.
Zamjenska tkanina za tendu antracit-bijela 6 x 3 5 m
Zamjenska tkanina za tendu antracit-bijela 6 x 3 5 m
97,15 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe