Poklon set avion A50187 - Najbolje od britanskog Spitfirea i Hawka (1:72)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Modeli zrakoplova za lijepljenje. Ljestvica: 1:72; veličina: 155 mm. Paket sadrži: 50 komada za lijepljenje, ljepilo, četkicu i bojice.

Podaci o modelu:...
Pročitaj cijeli opis
34,57 € -33 %
23,05 €
-33 %34,57 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Poklon set avion A50187 - Najbolje od britanskog Spitfirea i Hawka (1:72). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01618182
Prijavi grešku
Modeli zrakoplova za lijepljenje. Ljestvica: 1:72; veličina: 155 mm. Paket sadrži: 50 komada za lijepljenje, ljepilo, četkicu i bojice.

Podaci o modelu:
Supermarine Spitfire i BAe Hawk, dva kultna britanska dizajna zrakoplova 20. stoljeća, mogli su se razviti tijekom različitih doba zrakoplovne tehnologije, ali obje su odmah prepoznatljive milijunima ljudi. Kao najpoznatiji britanski borac, Spitfire se i dalje smatra spasiteljem nacije tijekom mračnih dana bitke za Britaniju, a njegovo prepoznatljivo eliptično krilo i dalje se smatra klasikom dizajna.

Obitelj zrakoplova Hawk dizajnirao je i proizveo BAE Systems. BAE SYSTEMS je registrirani zaštitni znak tvrtke BAE Systems plc. Naziv i logotip RAF Red Arrows zaštitni su znakovi ministra obrane Ujedinjenog Kraljevstva i koriste se pod licencom.

Pojedinosti o modelu:
Ljestvica: 1:72
Broj dijelova: 50
Duljina: 155 mm
Širina: 157 mm
Teškoća: 2
Sati leta tijela: 2

Preporučuje se djeci od 8 godina.

Upozorenje! Nije prikladno za djecu mlađu od 8 godina. Djeca smiju proizvod koristiti samo pod nadzorom odrasle osobe.

Akrilna boja za modelere Humbrol Akril
Upute za uporabu: Akrilna boja topljiva u vodi. Prije upotrebe dobro promiješajte boju. Nanesite četkom izravno iz limenke. Kada koristite zračnu četku, razrijedite prikladnim razrjeđivačem, poput vode. Dva su tanka sloja bolja od jednog debljeg. Uobičajeni omjer razrjeđenja je 2: 1 u korist boje. Nezapaljiva baza, brzo se suši, 1-2 sata dok se potpuno ne osuši, u slučaju sjajnih i metalnih premaza malo duže. Ako je potrebno, razrijediti vodom. Korištenje neprikladnog razrjeđivača može oštetiti boju! Isperite četku i alate vodom odmah nakon upotrebe. Nakon upotrebe dobro zatvorite spremnik. Nakon otvaranja upotrijebite što je prije moguće, boja se suši zrakom. Zaštitite od mraza. Sadrži konzervanse 5 Kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-on, 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3: 1), 2-fenoksietanol.
Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece. Upozorenje! Nije prikladno za djecu mlađu od 8 godina. Djeca smiju proizvod koristiti samo pod nadzorom odrasle osobe.

Poli cement (5 ml)
Ljepilo na bazi otapala koje je prikladno samo za modele lijepljenja.
Upute za uporabu: Upotreba na uobičajenoj plastici koja se koristi u izradi modela, uključujući polistiren i ABS. Lagano pritiskajte zalijepljene površine dok ne zadrže. Zglob se suši 10-20 minuta, savršeno se stvrdne za 1 sat. Pročitajte i spremite.
Upozorenje! Zapaljiva tekućina i para. Može izazvati pospanost ili vrtoglavicu. Ponavljano izlaganje može uzrokovati suhoću ili pucanje kože. Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavajte udisanje para. AKO SE UDIŠE: Izvedite osobu na svjež zrak i omogućite joj ugodno disanje. Čuvati na dobro prozračenom mjestu. Držati spremnik dobro zatvoren.
Poklon set avion A50187 - Najbolje od britanskog Spitfirea i Hawka (1:72)
Poklon set avion A50187 - Najbolje od britanskog Spitfirea i Hawka (1:72)
23,05 €
u rajzaigracke.hr
® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe