VANAVITA BIO Tofu 240 g

VANAVITA BIO Tofu 240 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
BIO Tofu je izvrsna alternativa za sir ili meso s visokim udjelom proteina. Potiče rast i održavanje mišićne mase, a također pom... Pročitaj cijeli opis
5,50 € -18 %
4,50 €
2-3 dana
-18 %5,50 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod VANAVITA BIO Tofu 240 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0165D8C6
Prijavi grešku
BIO Tofu je izvrsna alternativa za sir ili meso s visokim udjelom proteina. Potiče rast i održavanje mišićne mase, a također pomaže u održavanju zdravlja kostiju. Zbog toga je prilično popularan među sportašima, ljubiteljima zdravog načina života, kao i ljudima koji žele smršavjeti, ali bi htjeli zadržati što više mišićne mase.

Tofu se pravi od ispranog sojinog zrna koje se ostavi da se namače. Nakon što se namoči, zgnječi se u finu kašu od soje, koja se zatim kuha i dalje obrađuje dok se ne dobije gotov proizvod. Neutralnog je okusa pa će savršeno nadopuniti svako jelo. Zbog toga je popularan među ljudima kojima je okus drugih zamjena za meso ili sir previše izražen. Ako volite proizvode s jednostavnim profilom sastojaka, bit će vam drago znati da je ovaj tofu najviše BIO kvalitete i da ne sadrži nikakve nepotrebne aditive.

Ova vrsta tofua nema okusa pa ga možete začiniti prema svojim željama. Upotreba tofua u kuhinji ne nedostaje. Ne zahtijeva toplinsku obradu, što znači da ga možete koristiti za pripremu ukusnih povrtnih namaza, salata ili ga koristiti umjesto sira i šunke na pecivima. Također ga možete peći, pržiti, peći na žaru ili pirjati te poslužiti uz bilo koji prilog. No, to nije sve, vješti kuhari mogu ga pretvoriti u veganske hamburgere, razne umake i mješavine povrća koji će biti bogati proteinima. I ne zaboravimo na one koji žele nešto slatko. Možete ga jednostavno pomiješati sa smrznutim voćem kako biste stvorili ukusan veganski sladoled. Na isti se način može naribati i dodati u tijesto, čime se povećava sadržaj proteina. Mašti nema granica, a zasigurno ćete smisliti i mnoge druge načine korištenja ove biljne delicije.
VANAVITA BIO Tofu 240 g
VANAVITA BIO Tofu 240 g
4,50 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe