SIKU Control - RC traktor Fendt 939 s upravljačem + zelena prikolica Oehler 1:32

SIKU Control - RC traktor Fendt 939 s upravljačem + zelena prikolica Oehler 1:32

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
OGRANIČENO IZDANJE - Siku Control - Fendt 939 RC traktor s kontrolerom (6880) + zelena prikolica Oehler (2896). Kvalitetan metalni traktor Fendt 939 s daljinskim upravlja... Pročitaj cijeli opis
156,92 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
159,91 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod SIKU Control - RC traktor Fendt 939 s upravljačem + zelena prikolica Oehler 1:32. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Minimalna starost (godine)
3
Tip
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0165F76B
Prijavi grešku
OGRANIČENO IZDANJE - Siku Control - Fendt 939 RC traktor s kontrolerom (6880) + zelena prikolica Oehler (2896). Kvalitetan metalni traktor Fendt 939 s daljinskim upravljačem. Nove i poboljšane kontrole omogućuju precizno upravljanje i manevriranje. S ovim modelom može se koristiti mnogo dodatne opreme serije SIKU Farmer 1:32. Proizvod ima 2 servo motora.

Postojeće radio komponente koje koriste valnu duljinu 2,4 GHz. Stabilnim i visokokvalitetnim traktorima od lijevanog metala i plastike jednostavno je rukovati s novorazvijenim radijskim upravljačkim modulom. Prednja i stražnja svjetla su stalno uključena tijekom rada. U stanju pripravnosti, tj. Nakon uključivanja modela i prije spajanja na radio upravljački modul, trepćuće svjetlo pokazuje da je model spreman za pokretanje.

Model se napaja s tri standardne "AAA" baterije. Mogu se koristiti i punjive baterije istog tipa. Ako baterije tijekom rada padnu ispod određene razine, pokazivač brzo treperi, što ukazuje na to da će se baterije uskoro isprazniti. Radio upravljačka jedinica također napaja dvije identične baterije. S ovim modelima mogu se koristiti sve prikolice i spojnice Siku Farmer32 za prednje i stražnje kvačilo. Ladica s podacima integrirana u stražnji dio traktora olakšava upotrebu modela dodatne opreme Control, poput prikolica, vrtnih grablji i plugova. Mjerilo: 1:32. Dimenzije: 180 x 96 x 114 mm.
Baterije: 5 x AAA nisu uključene.

Proširite svoju Siku opremu s ovom prikolicom! Ovo je lakša prikolica s jednom osovinom. Spojka ima steznu ruku koja može utovariti i istovariti prikolicu i rotira se za 360 stupnjeva. Bočne stijenke se mogu naginjati, a prikolica je opremljena dodatnim stupovima, npr. Za transport trupaca ili gajbi. Model je detaljno razrađen i izrađen je u mjerilu 1:32.

Izrađena od kvalitetnog i izdržljivog materijala.
Dimenzije: 200 x 70 x 115 mm.
Veličina pakiranja: 35,5 x 38 x 12,5 cm.

Dob: 3+
SIKU Control - RC traktor Fendt 939 s upravljačem + zelena prikolica Oehler 1:32
SIKU Control - RC traktor Fendt 939 s upravljačem + zelena prikolica Oehler 1:32
156,92 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe