Bombol Pop-Up Booster hranilica, Pebble siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Fotelja je u Vašoj torbi!Sklopi, otklopi: povuci, klikni i gotovo!Klasične hranilice zamijenio je inovativni dodatak za stolicu- Bombol Pop-Up Booster.To je najprenosivij... Pročitaj cijeli opis
145,86 €
3-30 dana
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 30 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Cutie Cloud ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Tip
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01708E66
Prijavi grešku
Fotelja je u Vašoj torbi!Sklopi, otklopi: povuci, klikni i gotovo!Klasične hranilice zamijenio je inovativni dodatak za stolicu- Bombol Pop-Up Booster.To je najprenosivija visoka stolica na tržištu koja se lako postavlja na gotovo svaku standardnu stolicu.Teži samo 950g, zauzima prostor jedne knjige te se sprema u praktičnu torbicu.Tehnički podaci:? Za dob: od do otprilike 5 godina? Izuzetno lagan: samo 1,1 kg (uključujući torbu) testiran na izdržljivost 20.000 udaraca težine 75kg? Snažna i sigurna 3D origami struktura? Laka sklopljvost na veličinu knjige? Sigurnosni pojasevi u 5 točaka za malu djecu, koji se, kako dijete raste, lako mogu promijeniti u pojaseve s 3 točke.? Odvojivi pojasevi za lakše pranje? Dolazi s torbom koja se pretvara u presvlaku za zaštitu sjedala? Materijal otporan na mirise, mrlje i ogrebotine?Bez BPA, bez BPS, bez ftalata, bez teških metala Pop-Up Booster™ visoka je stolica nevjerojatno snažne i sigurne origami strukture.Booster sjedalica uspješno je testirana na izdržljivost s 20.000 udaraca težine 75kg (to je prosječna težina odraslih osoba).Pop up Booster zadovoljava ne samo međunarodne sigurnosne standarde za dječja booster sjedala (EN 16120:2014 i ASTM F2640), već zadovoljava i standard namještaja za odrasle (EN1728: 2012- klauzula 6.17).Udobno za male dječje stražnjiceSvi vole meka i udobna sjedala. Pop- Up Booster ™ je poput udobne, podstavljene fotelje za djecu s udobnim naslonom.Najbolji dio je što pristaje na gotovo sve stolice – čak i one s otvorenim naslonima za ruke.Nek bude nered!Brzopotezno brisanje i Pop-Up Booster ™ je kao nov, zahvaljujući gornjem sloju otpornom na mrlje i mirise koji je potpuno nov u svijetu dječjih proizvoda. Također je usklađen sa standardima REACH i CPSIA kako bi se jamčilo da ne sadrži štetne tvari.Sigurnost na prvom mjestuPop-Up ™ Booster ima super sigurne pojaseve u 5 točaka za malu djecu, koji se, kako dijete raste, lako mogu promijeniti u pojaseve s 3 točke.Pojasevi se također mogu skinuti i oprati u perilici.Nek stolci ostanu čistiKako spriječiti djecu da stavljaju prljave cipele na stolce ispod booster sjedala? Jednostavan odgovor je nikako.Bombol je osmislio rješenje: torba Pop-Up ™ Boostera pretvara se u jednostavnu i učinkovitu zaštitu za stolac.Nezamislivo tanakNapravili smo booster sjedalo koje je tanko kad se sklopi i zadovoljava najstrože sigurnosne standarde kad se rasklopi.Spremno za upotrebu kad god i gdje god ga vi i vaši mališani zatrebate!
Bombol Pop-Up Booster hranilica, Pebble siva
Bombol Pop-Up Booster hranilica, Pebble siva
145,86 €
u Cutie Cloud

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe