BEKO sušilica rublja DS8139TX

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
AquaWave®
Sa svojom ste omiljenom košuljom mnogo toga prošli, a ubacivanje u sušilicu rublja uvijek Vam teško pada, jer ne biste htje...
Pročitaj cijeli opis
390,15 €
1-7 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Alles ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o eHome.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Proizvođač
Dubina (cm)
54 cm
Energetski razred
A+
Maksimalna težina (u kg)
Otvor za ukrcaj rublja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0170B7C5
Prijavi grešku
AquaWave®
Sa svojom ste omiljenom košuljom mnogo toga prošli, a ubacivanje u sušilicu rublja uvijek Vam teško pada, jer ne biste htjeli da vam se košulja uništi Sa svojom ste omiljenom košuljom mnogo toga prošli, a ubacivanje u sušilicu rublja uvijek Vam teško pada, jer ne biste htjeli da vam se košulja uništi nakon samo nekoliko puta što ste ju obukli. S Beko tehnologijom AquaWave™ nema potrebe za brigom. Pomoću skupa lopatica i posebno dizajniranog uzorka bubnja stvara se pokret u obliku vala za nježno pomicanje Vašeg rublja unutar sušilice, što Vašoj odjeći osigurava više izloženosti i povećava performanse pranja i sušenja. Također ćete uštedjeti energiju i vrijeme. Vas i Vašu košulju čeka još mnogo nezaboravnih noćnih provoda i zato uz Beko sušilice rublja i AquaWave™ tehnologiju nema razloga za brigu.

Kondenzacijske sušilice rublja
Kondenzacijske sušilice rublja se zbog dobrog brtvljenja ističu odličnim učinkom,boljim energetskim razredom što rezultira manjom potrošnjom energije.Kondenzacijske sušilice rublja se zbog dobrog brtvljenja ističu odličnim učinkom,boljim energetskim razredom što rezultira manjom potrošnjom električne energije. Prednost kondenzacijske sušilice rublja je u tome što nije potreban otvor za odvođenje vlage iz prostorije i zato se može postaviti bilo gdje. Vlaga se tijekom procesa sušenja u obliku vode sakuplja u posebnoj kondenzacijskoj posudi koju treba isprazniti po završetku sušenja. Voda se može upotrijebiti i za glačanje parnim glačalom. Beko kondenzacijske sušilice rublja se zbog izvanredno dobrog brtvljenja ističu odličnim kondenzacijskim učinkom. Kondenzacijske sušilice rublja imaju nekoliko prednosti ispred ventilacijskih. Prije svega bolji energetski razred što rezultira manjom potrošnjom električne energije. Zatim mogućnost smještanja u bilo koju prostoriju u stanu jer nije potreban izravan spoj na odvod vode, budući da se voda nakuplja u kondenzacijskoj posudi. To znači da sušilicu rublja možete primjerice smjestiti u posebnu prostoriju poput ostave ili dijela odvojenog za sušilicu ili prostoriju za rublje, u hodniku ili čak u „stup“ na samu perilicu rublja (u tom slučaju Vam je potreban poseban okvir za učvrščivanje). Sama posuda za kondenzat dovoljno je velikog volumena što je sasvim dovoljno za nakupljanje vode tijekom jednog procesa sušenja rublja.

Programi za sušenje rublja
Beko sušilice rublja imaju petnaestak programa za sušenje rublja, tako da možete odabrati program koji Vam u određenom trenutku najviše odgovara.Beko sušilice rublja imaju petnaestak programa za sušenje rublja, tako da možete odabrati program koji Vam u određenom trenutku najviše odgovara. Ukoliko ste sportski tip, program za sportsku odjeću biti će idealan za Vas. Niska i specifična aktivnost bubnja koja sprječava trenje i pomaže Vašoj odjeći da zadrži svoje vodootporne karakteristike i prozračnost do dva puta duže. Program Daily idealan je za velike obitelji jer 4 kg rublja možete osušiti za jedan sat, a ukoliko trebate osušiti svoje omiljene majice, program Xpress je baš ono što Vam treba, jer 2 kg rublja osušit će se za svega 35 minuta. Ukoliko su košulje Vaša svakodnevnica, Beko sušilice rublja imaju program za sušenje idealan za Vas – Shirts program, nježan program koji suši košulje na niskim temperaturama kako bi Vaše košulje dulje vrijeme bile lijepe o očuvanje, a ukoliko trebate baš sada i odmah tu jednu koja se upravo oprala, program Shirts 15' rješava i taj problem, jer sušenje traje samo 15 minuta. Refresh program idealan je za odjeću u kojoj ste bili u izlasku jer uklanja neugodne i neželjene mirise iz odjeće bez prethodnog pranja. Beko se pobrinuo i za Vaše najmlađe, jer sa Baby Protect programom, odjeća Vaš najmlađih biti će osušene na odgovarajućoj temperaturi.
BEKO sušilica rublja DS8139TX
BEKO sušilica rublja DS8139TX
390,15 €
u Alles

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe