WEKA drvena kućica Palermo (28mm, 9.4m2)

WEKA drvena kućica Palermo (28mm, 9.4m2)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Weka vrtna kućica Palermo je prostrana vrtna kućica s dvostrešnim krovom i dodatnim prostorom. Kompletna kućica je izrađena od masivnog drveta smreke s debljinom z... Pročitaj cijeli opis
4.009,00 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
4.115,18 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod WEKA drvena kućica Palermo (28mm, 9.4m2). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Namjena
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0170BDD2
Prijavi grešku
Weka vrtna kućica Palermo je prostrana vrtna kućica s dvostrešnim krovom i dodatnim prostorom. Kompletna kućica je izrađena od masivnog drveta smreke s debljinom zidne daske od 28 mm. Kućica je spremna za montažu, opremljena je neobrađenim temeljnim drvom, kao i podnom i krovnom oblogom od 19 mm debljine čvrstog drveta. Čvrsta kućica dimenzija 4,00 x 2,35 m i visine grebena 2,62 m, nudi mnogo prostora za sve vaše vrtne alate, bicikle ili motornu opremu. Vrtna kućica ima ogromna dvokrilna vrata koja omogućuju optimalan pristup čak i glomaznim predmetima, kao i jednokrilna vrata dimenzija 81 x 173 cm. U opseg isporuke je uključen kompletni montažni materijal i okovi. Kućice se isporučuju neobrađene u boji.
WEKA drvena kućica Palermo (28mm, 9.4m2)
WEKA drvena kućica Palermo (28mm, 9.4m2)
4.009,00 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe