Viseća ljuljačka 80 cm antracit

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zamislite koliko će vaša djeca biti radosna kad se budu zabavljala u dvorištu u ovoj visećoj ljuljački! Ova ljuljačka za stablo ima čelični okvir i mrežu od konopa otporn... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 15:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Viseća ljuljačka 80 cm antracit. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Za broj osoba
1
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01724B2B
Prijavi grešku
Zamislite koliko će vaša djeca biti radosna kad se budu zabavljala u dvorištu u ovoj visećoj ljuljački! Ova ljuljačka za stablo ima čelični okvir i mrežu od konopa otpornu na kidanje, zbog čega je čvrsta i osigurava veliku nosivost. Možete prilagoditi visinu naslona stolice kako bi točno odgovarao. Također možete podesiti visinu cijele ljuljačke kako bi dječja stopala ostala na tlu ili poviše tla prema njihovoj želji. Ova ljuljačka pruža veću potporu i stabilnost, tako da vaša djeca ne moraju hvatati užad u strahu od pada. Tako se mogu ugodno odmarati i opuštati dok miruju ili dok se ljuljaju. Svako podesivo uže za ovjes čvrsto povezuje ljuljačku, dok četiri točke pružaju jednaku vučnu silu za održavanje ravnoteže i pružanje sigurnosti. Osim toga, dizajn s resicama doprinosi njenoj ljepoti.
Viseća ljuljačka 80 cm antracit
Viseća ljuljačka 80 cm antracit
54,28 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe