Funkoverse POP: Čeljusti 100 - 2 pakiranja

Funkoverse POP: Čeljusti 100 - 2 pakiranja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

U strateškoj igri Funkoverse kombinirat ćete svoje omiljene likove i suočiti se u četiri uzbudljiva scenarija igre. Iskoristite jedinstvene sposobnosti svojih likova z... Pročitaj cijeli opis

42,60 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Funkoverse POP: Čeljusti 100 - 2 pakiranja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0175D325
Prijavi grešku

U strateškoj igri Funkoverse kombinirat ćete svoje omiljene likove i suočiti se u četiri uzbudljiva scenarija igre. Iskoristite jedinstvene sposobnosti svojih likova za osvajanje bodova i postizanje pobjede!

Svaki krug odaberete jednog od svojih likova i izvedete dvije radnje. Svaki lik ima pristup osnovnim radnjama, poput poteza i izazova, kao i nekoliko jedinstvenih sposobnosti koje se mogu izvesti samo trošenjem žetona sposobnosti. Funkoverse koristi inovativni sustav hlađenja - što je jača sposobnost, duže će trebati da žeton sposobnosti ponovno postane dostupan - pa igrači moraju pametno potrošiti žetone sposobnosti. Svaki je lik u Funkoverseu jedinstven, pa se igrači potiču da isprobaju različite kombinacije likova i objekata kako bi otkrili svoje omiljene sinergije i učinkovite strategije za sva četiri scenarija igre.

Igraj me na engleskom!

Funkoverse POP: Čeljusti 100 - 2 pakiranja
Funkoverse POP: Čeljusti 100 - 2 pakiranja
42,60 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe