Polaroid PLDD440/G 2M2 Zlatni/Kristalni

Polaroid PLDD440/G 2M2 Zlatni/Kristalni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
PolaroidPriča o Polaroidu započinje 1929. godine, kad je harvardski student Edwin Land patentirao prvi polarizacijski filtar na svijetu. Danas je Polaroid vodeći u svijet... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 10:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Polaroid PLDD440/G 2M2 Zlatni/Kristalni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017613D9
Prijavi grešku
PolaroidPriča o Polaroidu započinje 1929. godine, kad je harvardski student Edwin Land patentirao prvi polarizacijski filtar na svijetu. Danas je Polaroid vodeći u svijetu u tehnologiji polariziranih leća i jedna od najpouzdanijih marki naočala. Naočale Polaroid kombiniraju modu s jedinstvenom tehnologijom, uz iznimno privlačan omjer cijene i učinkovitosti. Za koga su?Dioptrijske naočale Polaroid PLDD440/G 2M2 dio su najnovije zbirke Polaroid pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov pravokutni oblik čini Polaroid PLDD440/G savršenim izborom, posebno za okrugla ili ovalna lica. MaterijaliMaterijal upotrijebljen za ovaj okvir jest čelik. Postoje materijali koji su otporniji od samog čelika, ali čelik je jedini materijal sa savršeno uravnoteženom tvrdoćom, elastičnošću i izdržljivošću. Zato su sve naočale s čeličnim okvirom nevjerojatno otporne pri svakodnevnoj upotrebi. Besplatna dostavaKupite svoje naočale Polaroid PLDD440/G 2M2 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Polaroid PLDD440/G 2M2 Zlatni/Kristalni
Polaroid PLDD440/G 2M2 Zlatni/Kristalni
25,16 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe