VERGNANO 3kg paket Vergnano Antica Bottega, Espresso, Gran Aroma zrna kave

VERGNANO 3kg paket Vergnano Antica Bottega, Espresso, Gran Aroma zrna kave

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vergnano Antica Bottega zrna kave 1kg

Antica Bottega svojim sastavom od 90% zrna Arabice i 10% zrna Robusta sugerira nizak sadržaj kofeina i visok intenzitet o...
Pročitaj cijeli opis
57,90 € -14 %
49,90 €
3-7 dana
-14 %57,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod VERGNANO 3kg paket Vergnano Antica Bottega, Espresso, Gran Aroma zrna kave. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0178756D
Prijavi grešku
Vergnano Antica Bottega zrna kave 1kg

Antica Bottega svojim sastavom od 90% zrna Arabice i 10% zrna Robusta sugerira nizak sadržaj kofeina i visok intenzitet okusa. Ciklus prženja varira ovisno o podrijetlu zrna kave. Polako prženje smjese Antica Bottega jamči slatki okus, blagu kiselost i glatke voćne tonove. Zaljubit ćete se u prepoznatljiv okus ove kave i izvrsnu kremu.

Vergnano Espresso zrna kave 1kg

Izbor mješavine Vergnano Espresso sadrži 80% kave Arabica i 20% Robusta. Ovu kavu odabiru zahtjevni klijenti koji od kave očekuju zajamčenu kvalitetu i svježinu. Prerađena zrna kave Vergnano podvrgnuta su detaljnom pregledu optičkog senzora. Ispituje se svako zrno, njegova veličina, prženje, površinska struktura i moguća oštećenja.

Zrna kave Vergnano Gran Aroma 1kg

Mješavina Vergnano Gran Aroma predstavlja savršeno uravnoteženu aromu najboljih kava Arabica iz Srednje Amerike i Robuste iz Afrike u omjeru 60:40. Arabica je prilično lagana, a nadopunjuje je čokoladna Robusta intenzivne arome. Kava ima bogat i dugotrajan okus koji će se svidjeti ne samo zahtjevnim kupcima. Zahvaljujući posebnom pakiranju, zadržava aromu i svježinu. Mješavina nudi kremastu i dobro strukturiranu kavu.
VERGNANO 3kg paket Vergnano Antica Bottega, Espresso, Gran Aroma zrna kave
VERGNANO 3kg paket Vergnano Antica Bottega, Espresso, Gran Aroma zrna kave
49,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe