PAW Patrol - Bingo s markama

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
KAKO IGRATI:

Igra se igra na ploči sastavljenoj od kvadratne mreže 3x3. Unutar svakog kvadrata nalazi se jedna slika PAW Patrola. Na početku igre svaki igrač uzim...
Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod PAW Patrol - Bingo s markama. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017B1437
Prijavi grešku
KAKO IGRATI:

Igra se igra na ploči sastavljenoj od kvadratne mreže 3x3. Unutar svakog kvadrata nalazi se jedna slika PAW Patrola. Na početku igre svaki igrač uzima jednu ploču od 9 kvadrata.

Napravite špil slikovnih kartica PAW Patrol okrenutih prema dolje. Jedan od igrača uzima kartu s vrha špila. Zatim pokazuje drugima sliku patrole ŠAPA na kartici. Ako jedan od igrača ima ovu sliku na ploči, uzima žeton "zelene cijevi" i stavlja ga na kvadrat na ploči. Prvi igrač koji pokrije žetone "green pipe" svih polja na svojoj ploči je pobjednik. Ovaj pobjednik utisnut će svoj pečat PAW Patrol na semafor turnira.

Igrač s najviše pobjeda u pet rundi postaje pobjednik turnira i utiskuje svoju PAW Patrol u odjeljak "Tournament Champion Stamper" na ljestvici najboljih.

Želimo vam puno zabave!
PAW Patrol - Bingo s markama
PAW Patrol - Bingo s markama
13,92 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe