Eventide Instant Phaser Mk II (Digitalni proizvod)

Eventide Instant Phaser Mk II (Digitalni proizvod)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izdan 1972., Eventide Instant Phaser započeo je revoluciju studijskih efekata uspješnom simulacijom preklapanja trake, efekt... Pročitaj cijeli opis
134,38 €
1-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Eventide Instant Phaser Mk II (Digitalni proizvod). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0183F4F0
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izdan 1972., Eventide Instant Phaser započeo je revoluciju studijskih efekata uspješnom simulacijom preklapanja trake, efekta koji je bio u srži legendarnih albuma zadnjih pet desetljeća. Po uzoru na originalnu hardversku jedinicu, dodatak Instant Phaser Mk II postiže isti legendarni zvuk sa svom analognom osobnošću, glatkim modulacijama i inherentnom muzikalnošću. Njegove su mogućnosti proširene, a sada možete čak i svoj phaser ponijeti na izlet iz 70-ih godina daleko u budućnost uz ljupko karakterističnu tipku “Age”. Opremljen potpunim nizom opcija upravljanja, Instant Phaser Mk II je izvan stalka i ulazi u vaš arsenal dodataka. Instant Phaser Mk II savršeno bilježi jedinstveni, neprecizni analogni karakter originalnog hardvera. Tijekom razvoja otkrili smo da se vrijednosti nekih komponenti mijenjaju s godinama; sve dalje i dalje odmiču od svojih označenih vrijednosti. Rezultat je da će Instant Phaser koji je bio uključen godinama zvučati drugačije nego prvog dana. Novi plug-in ima inovativni gumb za starost, koji vam omogućuje simulaciju ovog starenja komponenti mreža pomaka faze i LFO-a. Nakon što smo krenuli ovim putem, u znak pozdrava entropiji, odlučili smo ekstrapolirati daleko u budućnost.
Eventide Instant Phaser Mk II (Digitalni proizvod)
Eventide Instant Phaser Mk II (Digitalni proizvod)
134,38 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe