Brašno od heljde bez glutena BIO Bauckhof 500g

Brašno od heljde bez glutena BIO Bauckhof 500g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Heljdu svi svrstavamo u žitarice, no ona je zapravo sjeme voća koje je svojim porijeklom u srodstvu rabarbarom i izvrsna je zamjena za žitarice. Njeni cvjetovi vrlo ... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A078
Prijavi grešku
Heljdu svi svrstavamo u žitarice, no ona je zapravo sjeme voća koje je svojim porijeklom u srodstvu rabarbarom i izvrsna je zamjena za žitarice. Njeni cvjetovi vrlo su osjetljivi i nježni, a med koji pčele proizvedu od njih je snažnog okusa i jako tamne boje. Heljda ima veliku hranjivu vrijednost i lako je probavljiva, a proteini iz heljde imaju visoku biološku vrijednost, što znači da ih organizam u visokom postotku može iskoristiti. Za to zasluge preuzima aminokiselina lizin koju heljda sadrži, a koja poboljšava biodostupnost heljde. Također, heljda i njeno brašno sadrži obilje vlakana, minerala i vitamina, a s obzirom da ne sadrži gluten mogu je koristiti osobe koje ga ne podnose. Brašno od heljde vrlo je kvalitetno brašno, tamnije je boje te se u određenom omjeru može pomiješa s drugim brašnom, npr. pšeničnim.

Bez uporabe genetski modificiranih organizama ili genetski modificiranih sirovina, bez upotrebe konzervansa i aditiva. Izvrsno za pečenje kolača, kruha i peciva.

Način upotrebe:
Heljdino brašno možete koristiti za pripremanje palente (žganaca) ili kao dodatak brašnu ostalih žitarica. Možete priptemati ukusna peciva, kruh, palačinke, muffine, a koristi se i za izradu japanskih soba rezanaca, te dodati smjesi za palačinke.

Sastojci: eko integralno brašno od heljde. Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 10000 Zagreb. Zemlja podrijetla: Španjolska, DE-ÖKO-007. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na proizvodu.
Brašno od heljde bez glutena BIO Bauckhof 500g
Brašno od heljde bez glutena BIO Bauckhof 500g
4,31 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe