KSM-66 Gold Ashwagandha, 60 kapsula

KSM-66 Gold Ashwagandha, 60 kapsula

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Jedna od najcjenjenijih ayurvedskih biljakš

Ashwagandha, poznata i kao "indijski ginseng", je grmolika biljka s ovalnim listovima i žutim cvjetovima, a crveni pl... Pročitaj cijeli opis

15,99 €
1-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
19,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi
Ponuda trgovine Polleo Sport za proizvod KSM-66 Gold Ashwagandha, 60 kapsula. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186D6B7
Prijavi grešku

Jedna od najcjenjenijih ayurvedskih biljakš

Ashwagandha, poznata i kao "indijski ginseng", je grmolika biljka s ovalnim listovima i žutim cvjetovima, a crveni plod koji nosi veličine je grožđica. Porijeklom je iz suhog područja Indije, a može se naći i u sjevernoj Africi te na Bliskom istoku. Danas se uzgaja u područjima pretežno blage klime, uključujući i Sjevernu Ameriku.

Čudesna biljka stare Indije

Zbog svojih moćnih svojstava, za koje se tradicionalno vjeruje da ih ima, u Indiji se ashwagandha koristi već tisućama godina, no tek od nedavno postaje svjetski poznata. O njenoj tradicionalnoj upotrebi nam govori i doslovan prijevod njenog imena. Naime, riječ "ashwagandha" u doslovnom prijevodu znači "miris konja" - osim što svježa biljka ima blagi miris konja, Ayurveda smatra da osobi koja je popije, ona daje "snagu konja"

Tradicionalno, kod Ayurveda ashwagandha se koristi kao adaptogen, što u slučaju problema sa štitnjačom znači da ima pozitivan učinak na lučenje hormona u oba smjera - ako štitnjača proizvodi previše hormona, ashwagandha inhibira njihovo formiranje, a ako proizvodi premalo, ashwagandha potiče njihovo stvaranje. Nedavna istraživanja pak pokazuju da ashwagandha uglavnom stimulira proizvodnju hormona štitnjače, tj. da ima blagotvoran učinak samo u slučaju premale proizvodnje hormona štitnjače (Hypothyrosis). U slučaju prevelike proizvodnje hormona, ashwagandha može samo pogoršati situaciju. Stoga svakako u slučaju zdravstvenih problema, treba prije potražiti liječničku pomoć. Upotreba Ashwagandhe u trudnoći se ne preporuča uglavnom zbog toga što nije učinjeno dovoljno istraživanja o njezinom utjecaju na razvoj ploda.

Ashwaganda uklanja ili ublažava mnogo problema, kao što je impotencija, gubitak pamćenja, reume i drugih poremećaja živčanog sustava. Međutim, u gore navedenim slučajevima to će vrijediti samo ako uz oprez u njezinoj primjeni i prethodno pribavljen nalaz i mišljenje liječnika.

Upotreba:

Uzeti 2 kapsule dnevno uz obrok.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani namijenjen je isključivo odraslima. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s bolešću štitnjače, dijabetesom i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama ili dojiljama i djeci.

Sastav:

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi

1 kapsula

2 kapsule

KSM-66® ekstrakt organske ashwagandhe

300 mg

600 mg

- od kojeg vitanolidi

15 mg

30 mg

Sastojci: Ekstrakt organske ashwagandhe (Withania somnifera, korijen) KSM-66® standardiziran na 5 % vitanolida, povećivač volumena (mikrokristalna celuloza), tvar protiv zgušnjavanja (magnezijev stearat), ovojnica kapsule (hidroksipropil metil celuloza).

Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti, pri temperaturi do 25 °C.

Proizvedeno u EU za: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, 10090 Hrvatska

Zemlja podrijetla : EU

Pakiranje:

60 kapsula

KSM-66 Gold Ashwagandha, 60 kapsula
KSM-66 Gold Ashwagandha, 60 kapsula
15,99 €
u Polleo Sport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe