vidaXL Barski stolac od tkanine zeleni

vidaXL Barski stolac od tkanine zeleni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uživajte u nekoliko gutljaja vina, prigrizite nešto ili se jednostavno opustite dok sjedite na ovom barskom stolcu. Presvučena tkaninom koja je mekana na dodir, ova barsk... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

11

Cijena je osvježena danas od 10:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Barski stolac od tkanine zeleni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0188A7BF
Prijavi grešku
Uživajte u nekoliko gutljaja vina, prigrizite nešto ili se jednostavno opustite dok sjedite na ovom barskom stolcu. Presvučena tkaninom koja je mekana na dodir, ova barska stolica pruža vam najveću moguću udobnost pri sjedenju. Baza od kromiranog čelika osigurava visoku čvrstoću, dok ugrađeni oslonac za noge daje dodatni užitak pri sjedenju. Uz to, zahvaljujući plinskom [...] Uživajte u nekoliko gutljaja vina, prigrizite nešto ili se jednostavno opustite dok sjedite na ovom barskom stolcu. Presvučena tkaninom koja je mekana na dodir, ova barska stolica pruža vam najveću moguću udobnost pri sjedenju. Baza od kromiranog čelika osigurava visoku čvrstoću, dok ugrađeni oslonac za noge daje dodatni užitak pri sjedenju. Uz to, zahvaljujući plinskom mehanizmu za podizanje, ovaj stolac za šank može se podesiti po visini i savršen je dodatak svakom funkcionalnom baru ili blagovaonici. Također se može okretati za 360 stupnjeva radi veće fleksibilnosti.Boja: ZelenaMaterijal: Tkanina (100 % poliester), čelik obložen crnim prahomUkupne dimenzije: 40 x 47 x (90 - 111) cm (Š x D x V)Promjer baze: 38,5 cmOkretanje za 360 stupnjevaPlinski mehanizam za podizanjeS ugrađenim osloncem za nogePodesiva visina: DaSastavljanje potrebno: Da
vidaXL Barski stolac od tkanine zeleni
vidaXL Barski stolac od tkanine zeleni
82,82 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe