Jura i raketa za tužne misli

Jura i raketa za tužne misli

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
U novoj uzbudljivoj pustolovini mali detektiv Jura susrest će se s tugom, dosad najtežim problemom u svojoj dječačkoj karijeri. Jako ga je pogodilo kad je vidio dvojicu p... Pročitaj cijeli opis
11,81 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 24.4.2024. od 2:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Jura i raketa za tužne misli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0189C50D
Prijavi grešku
U novoj uzbudljivoj pustolovini mali detektiv Jura susrest će se s tugom, dosad najtežim problemom u svojoj dječačkoj karijeri. Jako ga je pogodilo kad je vidio dvojicu prijatelja kako se tuku, čak mu ni glava krokodila od koje se odbijaju tužne misli nije uspjela pomoći. A onda je sreo Debelu Martu koja ga je pažljivo saslušala kad joj je sve u detalje ispričao. I rekla mu kako ona rješava takav problem kad joj se druga djeca rugaju – zamisli raketu, u nju utrpa svoju tužnu misao i pošalje je sve do Mjeseca. I Jura odluči iskoristiti tu savršenu ideju, ali šteta je da ta raketa putuje samo s jednom misli. Stoga se Jura baci u izgradnju rakete, a zatim zajedno s Martom u nju ubacuje sve negativne osjećaje koje je skupio.Tako u ovoj divnoj slikovnici Jura s tužnim mislima kreće na put kroz ljutnju i strah, hrabrost i suosjećanje da bi ih (prije odlaska na spavanje) ostavio na mjestu na kojemu se s tugom treba rastati.Maštovita i razigrana, ova utješna slikovnica o tuzi sjajan je dodatak seriji dragulja iz pera Romana Simića i kista Manuela Šumberca.
Jura i raketa za tužne misli
Jura i raketa za tužne misli
11,81 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe