HYUNDAI klima uređaj Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PMV1, 3.5kW

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava iznimnim karakteristikama. Uz tihi rad i malenu potrošnju električne energije, Hyundai Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PM... Pročitaj cijeli opis
629,87 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Termol ponudi
Ponuda trgovine Termol za proizvod HYUNDAI klima uređaj Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PMV1, 3.5kW. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Dodatne značajke
Vrsta klima uređaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018B0446
Prijavi grešku
Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava iznimnim karakteristikama. Uz tihi rad i malenu potrošnju električne energije, Hyundai Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PMV1 predstavlja se i kao ozbiljan kandidat za grijanje u hladnim zimskim mjesecima. Naravno, ova serija koristi ekološki prihvatljiv rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša.
Energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5, najvišim razredom A+++ i snagom od 3.5 kW hladi svaki prostor veličine do 35 m? iznimno lako i štedljivo. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga svrstava u sami vrh izbora klima uređaja za potrebe grijanja. Tu su naravno i pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Bez brige možete računati na grijanje tokom cijele zime i najhladnijih dana jer ovaj model dolazi s dodatnim grijačem u vanjskoj jedinici. On će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i smanjuje potrošnja energije.
Kako bi opravdala poziciju top modela Hyundai klima uređaja, Super Inverter serija dolazi i sa top filtracijom. Uz efikasan filter visoke gustoće koji će se pobrinuti za većinu prašine i peludi nudi i dodatni kompleksni sistem filtracije. Ovaj iznimni sistem sastoji se od filtera sa aktivnim ugljikom, vitaminom C, hladnim katalizatorom i ionima srebra. Zajedno pružaju visoku razinu zaštite i kvalitete zraka i pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.
Klima uređaj radi potpuno automatski i nudi svojim mikroprocesorskim reguliranjem veliki broj opcija: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Slijedi me, 5 brzina ventilatora vanjske jedinice, Noćni način rada, Automatski restart, 3D protok zraka...
Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula (ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) koji su uključeni u cijenu proizvoda. - saznajte više informacija o funkcijama daljinskog upravljača
Brzo i jednostavno! Zahvaljujući All Easy sistemu, instaliranje i održavanje klima uređaja nikad nije bilo brže i jednostavnije.
Klima uređaj Hyundai Super Inverter 3.5 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake HRH-12PMV1, vanjske jedinice HRO-12PMV1, infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi upravljačkog modula. – saznajte više o Hyundai Super Inverter seriji klima uređaja.
HYUNDAI klima uređaj Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PMV1, 3.5kW
HYUNDAI klima uređaj Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PMV1, 3.5kW
629,87 €
u Termol

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe