Alpha Spirit Fish - 9 kg

Alpha Spirit Fish - 9 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Alpha Spirit Fish je inovativna poluvlažna hrana za odrasle pse, koja je posebno prilagođena prvobitnim prehrambenim navikama pasa. Poluvlažna konzistencija brine za najb... Pročitaj cijeli opis
73,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Alpha Spirit Fish - 9 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BE57E
Prijavi grešku
Alpha Spirit Fish je inovativna poluvlažna hrana za odrasle pse, koja je posebno prilagođena prvobitnim prehrambenim navikama pasa. Poluvlažna konzistencija brine za najbolje prihvaćanje čak i kod izbirljivih pasa. Da se hrana ne bi isušila, pakirana je u praktičnim porcijama od 200 g za očuvanje vlažnosti i mekoće. Receptura hrane je potpuno bez žitarica i raspolaže s udjelom čiste ribe od 85% . Pritom se koristi isključivo svježa riba kao jedini životinjski izvor bjelančevina, ova receptura ne koristi riblje brašno. Visokokvalitetne bjelančevine iz skuše, sardina i srdela iz Atlantka nude uz bjelančevine i visoki udio esencijalnih masnih kiselina omega 3 i omega 6, koje pozitivno utječu na cjelokupan rad tijela. Pogotovo se zdravlje kože i krzna može poboljšati. Patentirani, inovativni proces proizvodnje brine za najbolju probavljivost hrane, jer nalikuje "predprobavi". Tako tijelo posebno lako unosi bjelančevine i hranjive tvari i obrađuje ih. Funkcionalni sastojci kao pivski kvasac, hondroitin i glukozamin kao i ekstrakti yucce schidigera zaokružuju idealno ovu hranu i pomažu u očuvanju i poticanju vitalnosti i zdravlja Vašeg psa. Karakteristike proizvoda Alpha Spirit Multiprotein u pregledu: Potpuna hrana za odrasle pse Poluvlažna hrana: ima dvostruko veći udio vlažnosti od suhe hrane, posebno ukusna za najbolje prihvaćanje U praktičnom pakiranju od 200 g: poluvlažna konzistencija ostaje očuvana, za svježinu kod svakog obroka Jedna bjelančevina - 85% svježa riba: bez korištenja ribljeg brašna, isključivo svježe skuše, sardine i srdele iz Atlantika Bez žitarica: za najbolju probavljivost, idealna za pse s alergijom na žitarice ili netolerancijom 15% klica mahunarki: potiče laku probavu Patentirani, inovativni postupak proizvodnje: uključuje proces koji nalikuje probavnom procesu (predprobava) za lak unos i iskorištavanje bjelančevina Potiče zdravo krzno: s pivskim kvascem - posebno bogat vitaminom B i omega 3 i 6 masnim kiselinama Hondroitin glukozamin: potiču zdravlje zglobova i očuvanje hrskavice zglobova Isključivo s prirodnim konzervansima
Alpha Spirit Fish - 9 kg
Alpha Spirit Fish - 9 kg
73,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe