Whiskas Temptations + 20 % više sadržaja - Losos 60 g

Whiskas Temptations + 20 % više sadržaja - Losos 60 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Whiskas hrskavi jastučići su ukusne grickalice s hrskavom ljuskom i neodoljivim mekim punjenjem. Ove hrskavi jastučići marke Whiskas su upravo ono pravo kada želite nagra... Pročitaj cijeli opis
2,29 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
6,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Whiskas Temptations + 20 % više sadržaja - Losos 60 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BEAAE
Prijavi grešku
Whiskas hrskavi jastučići su ukusne grickalice s hrskavom ljuskom i neodoljivim mekim punjenjem. Ove hrskavi jastučići marke Whiskas su upravo ono pravo kada želite nagraditi Vašu mačku. Možete ih davati bilo kada između obroka. U kutiji s poklopcem grickalice ostaju svježe kao i prvog dana. Da bi se pobrinuli za raznovrsnost okusa, izaberite između sljedećih varijanti grickalica: Whiskas Temptations s piletinom i sirom: ukusna kombinacija piletine i sira Whiskas Temptations s lososom: s punjenjem od lososa koje je za mačke neodoljiv Whiskas Temptations s plodovima mora: sadrže ukusnu ribu i račiće, obogaćeni vitaminom A i vitaminom D3 Whishas Temptations s puretinom: od slasne puretine, užitak za nepce za svaku šapicu Whishas Temptations s govedinom: s ukusnom govedinom za Vašu mezimicu Hrskavi jastučići su jedinstvene grickalice koje su za mačke jednostavno neodoljve. Whiskas hrskavi jastučići su grickalice, poslastica ili nagrada između obroka. S njima možete stvoriti prekrasne rituale za igru s Vašim malim četveronošcem koji će ga održavati u formi i istovremeno ćete jačati njegovu povezanost s Vama. Uzmite vremena za Vašeg sobnog tigra, igrajte se s njim i mazite ga koliko mu je potrebno. Ti sati u igri, lovu ili maženju su vrlo važni za Vašeg ljubimca. Whiskas Temptations - ukusna poslastica između obroka kojoj Vaš tigar neće moći odoljeti. Nemojte propustiti! Whiskas hrskavi jastučići - ukusna poslastica s hrskavom ljuskom i neodoljivim mekim punjenjem, jedinstveni doživljaj okusa - sada uz 20 % više sadržajš Obratite pozornost na to da ponuda vrijedi samo pod brojem narudžbe 312938.
Whiskas Temptations + 20 % više sadržaja - Losos 60 g
Whiskas Temptations + 20 % više sadržaja - Losos 60 g
2,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe