P. Shine japanska manikura – Veliki profesionalni set

P. Shine japanska manikura – Veliki profesionalni set

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
P. Shine japanska manikura namijenjena je za posebnu njegu prirodnih noktiju. Glavna prednost P. Shine kozmetičke metode njezin je dugotrajan učinak i jednostavno održava... Pročitaj cijeli opis
35,99 €
5-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
39,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 5 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o NaniNails ponudi
Ponuda trgovine NaniNails za proizvod P. Shine japanska manikura – Veliki profesionalni set. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F4CFF
Prijavi grešku
P. Shine japanska manikura namijenjena je za posebnu njegu prirodnih noktiju. Glavna prednost P. Shine kozmetičke metode njezin je dugotrajan učinak i jednostavno održavanje stalnog i visokog sjaja tretiranog nokta. Sastav čine pčelinji vosak, matična mliječ, glina sa silicijem, nježni parafini, glicerin, bentonit, pantenol, vitamini A, E, H i provitamin B5. Pakiranje sadrži: pastu puder zelenu turpiju za poliranje od jelenje kože krpicu od jelenje kože rozu turpiju za poliranje od jelenje kože 3x rozo-zelenu P.Shine turpiju lopaticu za nanošenje pudera i paste na turpiju za poliranje Postupak: Prije nego što počnete s nanošenjem P. Shine manikure, vrlo je važno pripremiti nokte, skinuti lak i dezinficirati ih. Roza strana fine P. Shine turpije zaglađuje površinu nokta i uklanja prirodni sjaj. Nokat mora biti potpuno izbijeljen. Zelenom stranom prilagođava se oblik nokta. Lopaticom nanesite malu količinu paste na cijelu površinu zelene turpije od jelenje kože. Nokat zatim ispolirajte do visokog sjaja jednosmjernim potezima. Isti postupak koristi se i pri nanošenju pudera. Nanesite lopaticom malu količinu pudera na cijelu površinu roze turpije od jelenje kože i ispolirajte nokte u jednosmjernim potezima.
P. Shine japanska manikura – Veliki profesionalni set
P. Shine japanska manikura – Veliki profesionalni set
35,99 €
u NaniNails

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe