NANI trajni lak One Step 5 ml – Neon Pink Orange

NANI trajni lak One Step 5 ml – Neon Pink Orange

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis boje Neon Pink Orange Narančastoružičasta neonska boja s kapljicom crvene bit će idealna za ljetni party ili samo za bazen. Ne bojte se izražajnih noktiju, odvažite ... Pročitaj cijeli opis
6,99 €
5-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
10,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 5 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o NaniNails ponudi
Ponuda trgovine NaniNails za proizvod NANI trajni lak One Step 5 ml – Neon Pink Orange. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F51EB
Prijavi grešku
Opis boje Neon Pink Orange Narančastoružičasta neonska boja s kapljicom crvene bit će idealna za ljetni party ili samo za bazen. Ne bojte se izražajnih noktiju, odvažite se! Prekrasna manikura u samo jednom koraku Jednofazna linija trajnih lakova One step osigurat će vam savršenu i dugotrajnu manikuru u jednom koraku. Zahvaljujući visokoj pigmentaciji prekriva već u prvom sloju, no istodobno se vrlo lako odstranjuje. Zahvaljujući smanjenom sadržaju kiselina pogodna je za osjetljive nokte sklone alergijama. Proizvedeno u EU-u. Izvrstan rezultat u kratkom roku Ne morate biti stručnjak sa dvadeset godina iskustva da biste znali kako se radi s trajnim lakovima. Ova će vam linija definitivno olakšati posao. Najprije dezinficirajte ruke, oblikujte nokte turpijom u željeni oblik i odstranite kožicu oko noktiju. Zatim je potrebno matirati nokte polirnim blokom, prema potrebi odmastiti Nail Prepom, a zatim upotrijebiti Primer Bonder radi boljeg prianjanja trajnog laka. Tek nakon toga nanesite prvi tanki sloj trajnog laka i pustite ga da se osuši u UV/LED lampi snage barem 48 W na 30 – 60 sekundi. Za potpuno prekrivanje ponovite postupak s drugim slojem. Budući da trajni lakovi One Step ne ostavljaju ljepljivi sloj, za njih nije potreban bazni podlak ni završni finish. Na kraju možete samo upotrijebiti njegujuće ulje za kožicu oko noktiju. Kako odstraniti trajni lak? Trajni lak odstranite metodom s aluminijskom folijom s pomoću acetona. Najprije površinski sloj trajnog laka razbijte s pomoću turpije, zatim na komadić blazinice nanesite aceton, stavite ga na nokat i zamotajte u aluminijsku foliju. Omot ostavite da djeluje 15 – 20 minuta. Lak će se naborati, a zatim ćete ga lako odstraniti s pomoću štapića od drva naranče. Ako ne uspijevate odstraniti trajni lak na ovaj način, oprezno ga uklonite turpijom, a pri sljedećem nanošenju izostavite Primer.
NANI trajni lak One Step 5 ml – Neon Pink Orange
NANI trajni lak One Step 5 ml – Neon Pink Orange
6,99 €
u NaniNails

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe