Latetobed Fermax vibrirajući penis prsten

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Fermax je vibracijski prsten koji je stvoren da zadovolji par. To se postiže "muškim" dijelom, samim prstenom, koji se stavi oko penisa i uzrokuje da erekcija bude sna... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 16:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Erotic.hr ponudi
Ponuda trgovine Erotic.hr za proizvod Latetobed Fermax vibrirajući penis prsten. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F550E
Prijavi grešku

Fermax je vibracijski prsten koji je stvoren da zadovolji par. To se postiže "muškim" dijelom, samim prstenom, koji se stavi oko penisa i uzrokuje da erekcija bude snažnija i zadovoljavajuća, te "ženskim" dijelom, to su uši zečića. Ove male uši, zajedno sa snažnim vibracijama, kretat će se kako bi stimulirale klitoris, multiplicirajući zadovoljstvo.

Fermax ima 10 snažnih i savršenih vibracijskih funkcija. U isto vrijeme, njegovi silikonski materijali sigurni za tijelo su mekani i svilenkasti na dodir. Ali ne samo to, već je i vibrirajući umetak koji ćete pronaći u gornjem dijelu punjiv putem USB-a savršen, tako da je uvijek spreman za svaku priliku.

Karakteristike:

10 funkcija vibracija
Mekani silikon koji je siguran za tijelo
Svilenkast na dodir
USB punjiv
Unutarnji promjer: 35 mm

Ne zaboravite očistiti svoju igračku prije i poslije svake upotrebe sredstvom za čišćenje ili toplom vodom i neutralnim PH sapunom te je osušiti čistom suhom krpicom kako biste produžili njezin vijek trajanja. Također preporučamo korištenje uz lubrikant na vodenoj bazi.

Latetobed Fermax vibrirajući penis prsten
Latetobed Fermax vibrirajući penis prsten
22,95 €
u Erotic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe