Liketrue Slidy realistični dildo 22,8cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Brend Like True ima proizvode hiperrealističnog izgleda, osmišljene i dizajnirane za najintenzivniji užitak. Teksturirana tijela, savršene obline, jedinstveni detalji,... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 12:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Erotic.hr ponudi
Ponuda trgovine Erotic.hr za proizvod Liketrue Slidy realistični dildo 22,8cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F551C
Prijavi grešku

Brend Like True ima proizvode hiperrealističnog izgleda, osmišljene i dizajnirane za najintenzivniji užitak. Teksturirana tijela, savršene obline, jedinstveni detalji, to je ono što ćete pronaći unutar Like Truea.

Slidy može se oblikovati po vašoj želji, bolje od pravog penisa. Ima vanjsku kožu koja će se oblikovati ako je stisnete, ako je uštipnete, ako je masturbirate - mogućnosti su neograničene.

Koristite Slidy gdje god želite zahvaljujući vakuumskoj bazi smještenoj na dnu dilda, tako da je možete postaviti na gotovo svaku ravnu površinu i uživati bez upotrebe ruku. Ova vakuumska čašica je također savršena tako da je možete kombinirati s pojasom i igrati se s partnerom.

Dimenzije:

Ukupna dužina: 22,8 cm
Promjer: cca 4 cm
Opseg uključujući testise: 13,3 cm
Promjer baze: 7,1 cm

Karakteristike:

Realistični dildo
Klizna koža
Vrlo fleksibilan i savitljiv
Dvoslojni TPE
Vodootporan
Snažna usisna čašica na bazi - kompatibilna s pojasevima
Bez ftalata
Bez lateksa

Ne zaboravite očistiti svoju igračku prije i poslije svake upotrebe sredstvom za čišćenje ili toplom vodom i neutralnim PH sapunom te je osušiti čistom suhom krpicom kako biste produžili njezin vijek trajanja. Također preporučamo korištenje uz lubrikant na vodenoj bazi.

Liketrue Slidy realistični dildo 22,8cm
Liketrue Slidy realistični dildo 22,8cm
28,95 €
u Erotic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe