Krevet za mačke Mochi - svjetlosivi - O 55 x V 25 cm

Krevet za mačke Mochi - svjetlosivi - O 55 x V 25 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Krevet za mačke Mochi pruža maksimalnu udobnost i osigurava udobno mjesto za drijemanje ili spavanje. To je okruglo meko gnjezdašce izrađeno od izuzetno mekog pliša dugih... Pročitaj cijeli opis
15,79 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
19,78 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Krevet za mačke Mochi - svjetlosivi - O 55 x V 25 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019012FD
Prijavi grešku
Krevet za mačke Mochi pruža maksimalnu udobnost i osigurava udobno mjesto za drijemanje ili spavanje. To je okruglo meko gnjezdašce izrađeno od izuzetno mekog pliša dugih niti koji pruža bezgranično uživanje i udobnost. Krevetić je vrlo jednostavan za održavanje. Ima podstavljenu površinu za ležanje i debeo prilagodljiv obod čime se osigurava velika udobnost. Odlično se prilagođava obliku tijela i tako pruža osjećaj topline i sigurnosti. Krevet za mačke Mochi - svjetlosivi u pregledu: okrugli, meki krevetić za mačke pogodan također za male pse izuzetno mek i udoban: pruža osjećaj sigurnosti i maksimalnu udobnost podstavljena površina za ležanje: vrlo udobna, s ugrađenim jastukom prilagodljiv, s visokim obodom: prilagodljiv obliku tijela, pruža udobnost, toplinu i osjećaj sigurnosti; omogućuje opuštajući san pliš vrlo dugih niti: za još veću udobnost idealan oblik za spokojno se sklupčati: poziva na bezbrižno drijemanje ili spavanje neklizajuće kvržice: s donje strane jastuka, pružaju stabilnost boja: svjetlosiva materijal: 100 % poliester dimenzije: ukupno: oko O 55 x V 25 cm površina za ležanje: oko O 20 - 40 cm debljina pliša: 3 cm upute za njegu: može se kompletno prati u perilici rublja (na programu za osjetljivo rublje) i sušiti u sušilici Savjet: Molimo postavite zaštitnu podlogu između kreveta i parketa ili PVC poda kako bi se spriječilo eventualno obojenje poda.
Krevet za mačke Mochi - svjetlosivi - O 55 x V 25 cm
Krevet za mačke Mochi - svjetlosivi - O 55 x V 25 cm
15,79 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe