Blumfeldt Camden Heat Deluxe, infracrvena grijalica, 2500W, LED, IP24

Blumfeldt Camden Heat Deluxe, infracrvena grijalica, 2500W, LED, IP24

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ugodna toplina na balkonu, terasi i ostalim vanjskim prostorima: grijalica za terasu blumfeldt Camden Heat Deluxe s IR ComfortHeat sustavom donosi nježnu infracrvenu topl... Pročitaj cijeli opis
163,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Blumfeldt Camden Heat Deluxe, infracrvena grijalica, 2500W, LED, IP24. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01930E41
Prijavi grešku
Ugodna toplina na balkonu, terasi i ostalim vanjskim prostorima: grijalica za terasu blumfeldt Camden Heat Deluxe s IR ComfortHeat sustavom donosi nježnu infracrvenu toplinu u hladne dane i noći! Kada padnu temperature, samo uključite vašu infracrvenu grijalicu blumfeldt Camden Heat Deluxe te podesite željenu razinu grijanja i odmah udahnite novi život vašoj zabavi. Na ovaj je način moguće uživati u večeri i zabavi vani do kasno u noć. Kvalitetan, originalan dizajn s metalnim tijelom također će vam pružiti toplinu kao u slikovitom pubu u Camdenu. Lagana infracrvena grijalica blumfeldt Camden Heat Deluxe se jednostavno montira na strop te vas na taj način ne ometa, a grije vas i vaše goste brzo i učinkovito odozgo, zahvaljujući snazi od čak 2500 W. IR ComfortHeat sustav ne samo da vrlo brzo isporučuje toplinu, već zahvaljujući visoko učinkovitom aluminijskom reflektoru i infracrvenom dugovalnom grijanju ciljano zagrijava obližnje osobe i objekte, bez zagrijavanja zraka. Uživajte u ugodnoj toplini od prve sekunde! Pomoću prekidača ON/OFF možete odabrati jednu od 3 razine grijanja, 1000, 1500 ili 2500 W, tako da možete jednostavno odgovoriti na potrebe svojih gostiju. Organizirajte večeru na balkonu ili zabavu u garaži bez brige o temperaturi, jer infracrvena stropna grijalica stvara instantnu, ugodnu i pouzdanu toplinu bez dugotrajne faze zagrijavanja. Pravilno osvjetljenje osigurava štedljiva LED lampa, koja se također može koristiti neovisno o funkciji grijanja. Zabavite se na noćnoj zabavi kao u Camdenu, uživajte u druženju s prijateljima ili provedite romantičnu večer uz vino i svijeće na terasi dok zvijezde osvjetljavaju nebu: zahvaljujući grijalici za terase blumfeldt Camden Heat Deluxe bit će vam toplo i ugodno sve do kraja .
Blumfeldt Camden Heat Deluxe, infracrvena grijalica, 2500W, LED, IP24
Blumfeldt Camden Heat Deluxe, infracrvena grijalica, 2500W, LED, IP24
163,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe