Mirna noć: melatonin + sirup za djecu, komplet

Mirna noć: melatonin + sirup za djecu, komplet

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Miran san, sirup za djecu + Melatonin za beskrajno mirne noći.

Dnevno-noćni ritam je biološki ritam izmjene stanja budnosti i sna koji je svojstven svim živim bi... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod Mirna noć: melatonin + sirup za djecu, komplet. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0199CB79
Prijavi grešku

Miran san, sirup za djecu + Melatonin za beskrajno mirne noći.

Dnevno-noćni ritam je biološki ritam izmjene stanja budnosti i sna koji je svojstven svim živim bićima. No prije nego što si poželite laku noć na kraju dana, zamotate se u deku i odlutate u svijet snova, upoznajte se s FutuNaturinim Melatoninom i sirupom za djecu Miran san.

Melatonin tablete su odlične za dodatni unos melatonina u tijelo. Naime, melatonin je hormon koji se prirodno stvara u ljudskom tijelu i regulira aktivnosti u skladu s dnevnim bioritmom tijela, a njegova proizvodnja opada s godinama ili zbog drugih čimbenika.
Sirup Miran san ugodnog okusa trešnje je napravljen posebno za djecu na temelju jedinstvene kombinacije prirodnih biljnih ekstrakata koji podržavaju dobar san.

Komplet Mirna noć je osmišljen za cijelu obitelj jer sadrži Melatonin za odrasle i sirup za djecu.

Učinkovite i prirodne tablete s melatoninom, L-triptofanom i vitaminom B6.
Vitamin B6 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
Samo 1 tableta dnevno, 30-60 minuta prije spavanja!

Preporučena dnevna doza: 1 tableta, prije spavanja.

Sastojci: mikrokristalična celuloza (punilo), kalcijev fosfat (sredstvo protiv sljepljivanja), maltodekstrin (punilo), L-triptofan, magnezijev bisglicinat, magnezijev stearat (sredstvo protiv sljepljivanja), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), melatonin.

Sadržaj: 60 tableta

Neto količina: 26,6 g

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati od dohvata male djece! Upotrebljavajte samo prije spavanja. Nije primjereno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte zaštićeno od vlage i neposredne sunčeve svjetlosti na temperaturi do 25 °C.

Vrhunski kompleks od prirodnih sastojaka za kvalitetan san djece.
Baziran na ekstraktima lavande, matičnjaka, kamilice, majarona i gloga.
Zbog sastojaka je idealan za smirenje prije spavanja i kvalitetan san.

Preporučena dnevna doza: Djeca do 5 godina: 1 čajna žličica prije spavanja. Djeca starija od 5 godina: 2 čajne žličice prije spavanja. Savjetuje se uzimati 1 do 2 mjeseca. Po potrebi kuru možete ponoviti više puta godišnje. Protresite prije uporabe. Može se upotrebljavati nakon što se dojenčetu uvede gusta hrana. Primjereno i za odrasle.

Sastojci: agavin sirup 40 %, pročišćena voda, prebiotička vlakna akacije FibregumTM 15 %, hidroglicerinski ekstrakt biljaka 8 % (voda, biljni glicerin, narančin cvijet, lavanda, kamilica, matičnjak, majoran, glog), prirodni koncentrat trešnje, arome, uključujući prirodnu aromu trešnje, kalijev sorbat (konzervans), limunska kiselina (tvar za regulaciju kiselosti), magnezijev glukonat, manganov glukonat, natrijev fosfat.

Neto količina: 125 ml

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku i upotrijebite u roku od 30 dana. Upotrijebiti prije isteka roka trajanja koji je naveden na ambalaži. Osobama s hipotireozom ili bolestima štitnjače preporučujemo da se prije uporabe posavjetuju sa svojim liječnikom.

Komplet sadrži: Melatonin (60 tableta) i Miran san, sirup za djecu (250 ml).

Stara cijena predstavlja zbroj redovne pojedinačne cijene za oba proizvoda.

Mirna noć: melatonin + sirup za djecu, komplet
Mirna noć: melatonin + sirup za djecu, komplet
15,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe