GARMIN Fishfinder Striker Vivid 7sv

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uz STRIKER Vivid 7sv fishfinder gledajte ribe i strukture uz maksimalnu količinu detalja kada odaberete boju zaslona, lokaciju i sonar za dan na vodi.
Odabrana bo...
Pročitaj cijeli opis
616,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo, isporuka unutar 3-14 radnih dana

Cijena je osvježena danas od 20:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod GARMIN Fishfinder Striker Vivid 7sv. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A37E6A
Prijavi grešku
Uz STRIKER Vivid 7sv fishfinder gledajte ribe i strukture uz maksimalnu količinu detalja kada odaberete boju zaslona, lokaciju i sonar za dan na vodi.
Odabrana boja sonara mnogo govori o vašem stilu ribolova. Dobra je stvar što vam je na raspolaganju 7 novih Vivid opcija.
Kakav pogled. S pomoću priložene sonde možete dobiti standardni CHIRP i ClearVü sonar.
Više nikada nemojte izgubiti lokaciju dobrog ribolova. Označavanjem točaka pronađite put natrag.
Sve ispod površine vode izgleda jako dobro uz konture od 30 centimetara.
Wi-Fi® veza1 na kopnu otvara cijeli svijet mogućnosti na vodi.
Novi način gledanja svega što se nalazi ispod površine vode.

JASAN SONAR U RAZNIM BOJAMA
Birajte između 7 Vivid boja kako biste ribu i strukture vidjeli uz maksimalan kontrast i jasnoću na svom 9-inčnom fishfinderu.

UGRAĐENI SONAR
Uz priloženu sondu GT52 možete dobiti Garmin CHIRP standardni sonar te CHIRP ClearVü i CHIRP SideVü sonare za skeniranje.

OZNAČAVANJE TOČAKA
Kako biste ulovili više ribe, trebate znati gdje ribe grizu. Označite dobra mjesta točkama kako biste im se jednostavno mogli vratiti.

GPS VISOKE OSJETLJIVOSTI
Planirajte i stvarajte rute s pomoću GPS-a visoke osjetljivosti koji vam ujedno omogućuje i prikaz brzine plovila na fishfinderu.

QUICKDRAW CONTOURS
Nitko ne poznaje vode u kojima lovi ribu bolje od vas. Uz STRIKER Vivid 9sv fishfinder možete pohraniti do 8094 kvadratna kilometra karata s konturama od 30 centimetara.

PRILOŽENI PRIBOR
STRIKER Vivid 9sv fishfinder isporučuje se s nosačem koji se može nagnuti/zakrenuti te s priborom i kabelom za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

WI-FI VEZA
Povežite se s aplikacijom ActiveCaptain® 1 za prijenos točaka, primanje pametnih obavijesti (uključujući obavijesti za nadogradnju softvera) i pristup Garmin Quickdraw™ zajednici.
GARMIN Fishfinder Striker Vivid 7sv
GARMIN Fishfinder Striker Vivid 7sv
616,00 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe