BABYBIO nemliječna kaša od višezrnatih žitarica 220 g

BABYBIO nemliječna kaša od višezrnatih žitarica 220 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Organska prehrana za dojenčad od kraja 6. mjeseca. Prirodna kaša od žitarica bez mlijeka ima nježan okus koji se sviđa djeci. U njemu se ističe okus riže, zobi i pšeni... Pročitaj cijeli opis

6,61 € -1 %
6,54 €
-1 %6,61 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 20:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod BABYBIO nemliječna kaša od višezrnatih žitarica 220 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019C1CF6
Prijavi grešku

Organska prehrana za dojenčad od kraja 6. mjeseca. Prirodna kaša od žitarica bez mlijeka ima nježan okus koji se sviđa djeci. U njemu se ističe okus riže, zobi i pšenice. Možete ga poslužiti s nekoliko žličica mlijeka u dječjoj bočici, ili na tanjuru sa žlicom.

Proizvod organske poljoprivrede. Namijenjeno za specijalnu prehranu dojenčadi i male djece od kraja 6. mjeseca. Bez dodanog šećera. Bez palminog ulja. Bez dodane soli. Bez kemijskih konzervansa, aroma i zgušnjivača. Babybio garancija: Organska prehrana za bebe. 25 godina profesionalnog iskustva. Poznato podrijetlo sirovina. Proizvedeno u Francuskoj. Pakirano u zaštitnoj atmosferi. Pakiranje ne sadrži BPA.

Nutritivne vrijednosti / 100 g:

  • energetska vrijednost 1623 kJ / 383 kcal, proteini 12 g, vlakna 3,3 g, ugljikohidrati 78 g, od toga šećeri 1,1 g, masti 1,8 g, od čega zasićene 0,7 g, natrij 5 mg, sol 0,01 g, vitamin B1 1,25 mg.

Sadržaj: 220 g

Minimalni rok trajanja do datuma navedenog na dnu pakiranja. Nakon otvaranja posudu dobro zatvoriti i čuvati na hladnom i suhom mjestu max. 4 tjedna nakon otvaranja.

Priprema:

  • Dodajte 3 ravne žlice praha (3 g / žlica) u dječju bočicu s 210 ml mlakog mlijeka za bebe ili naknadnog mlijeka i promućkajte. Po želji dodajte 7 izravnanih žlica na tanjur s 210 ml mlakog mlijeka za dojenčad ili naknadnog mlijeka i promiješajte. Ostatak pripremljene kaše nemojte poslužiti a da je ne potrošite.

Sastav:

  • pšenično brašno 78%, zobeno brašno 17%, rižino brašno 5%, ekstrakt orlovi nokti, ekstrakt komorača, tiamin (vitamin B1), sadrži gluten i može sadržavati mlijeko.
    komponente organske poljoprivrede
BABYBIO nemliječna kaša od višezrnatih žitarica 220 g
BABYBIO nemliječna kaša od višezrnatih žitarica 220 g
6,54 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe