Dječja kućica za igranje plava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za vrućih dana dobro je pronaći barem malo hlada dok se igrate u dvorištu. Baze i skrovišta su raj za našu djecu. Kućica na rasklapanje je odlična ig... Pročitaj cijeli opis
101,00 € -10 %
90,90 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
94,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o sarenikutak.hr ponudi
Ponuda trgovine sarenikutak.hr za proizvod Dječja kućica za igranje plava. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Minimalna starost (godine)
2
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019F2A20
Prijavi grešku
Za vrućih dana dobro je pronaći barem malo hlada dok se igrate u dvorištu. Baze i skrovišta su raj za našu djecu. Kućica na rasklapanje je odlična igračka, prozori s obje strane i vrata odaju dojam prave kuće. Za sunčanih dana, oni će se u njemu moći sakriti od sunca, možete staviti kuću u blizini sjenice.

Izvorni karakter daju moderne, žive boje i zidovi. Osim toga, ima vrata i prozore koji se otvaraju. Instalacija neće predstavljati problem, laka je i jednostavna. Nema oštrih krajeva i rubova.

Kućica je pogodna za unutarnju i vanjsku upotrebu. Njegove dimenzije omogućuju djeci starijoj od 2 godine da se igraju udobno i sigurno. Kućica posjeduje CE certifikat, koji dokazuje visoku kvalitetu materijala i usklađenost s najnovijim pristupom Europske unije proizvodima.
Dječja kućica za igranje plava
Dječja kućica za igranje plava
90,90 €
u sarenikutak.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe