SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22+ 5G 8GB/256GB, Pink Gold

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Inspiracija ne čeka optimalno osvjetljenje — a sada ne morate ni Vi. Najveći napredak u našoj video tehnologiji, automatska brzina kadrova usklađuje brzinu sličica po sek... Pročitaj cijeli opis
927,73 €
2-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22+ 5G 8GB/256GB, Pink Gold. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
da
Broj pixela fotoaparata (u mio)
50 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019FE80D
Prijavi grešku
Inspiracija ne čeka optimalno osvjetljenje — a sada ne morate ni Vi. Najveći napredak u našoj video tehnologiji, automatska brzina kadrova usklađuje brzinu sličica po sekundi s Vašim okruženjem, a Super Night Solution uklanja šum u svakom kadru za visokokvalitetne, živopisne snimke bilo da ste na suncu ili pod zvijezdama.

Dijelite fotografije, videozapise i datoteke između uređaja jednim dodirom pomoću Quick Share opcije.5 Povucite ploču za dijeljenje prema gore, usmjerite telefon i pritisnite Pošalji.

Sunčeva svjetlosti, upoznaj svijetli zaslon Galaxy S22 uređaja i najsvjetliji zaslon Galaxy S22+ uređaja.10 Zapanjujući 120Hz Infinity-O zasloni izrađeni su s Dynamic AMOLED 2X zaslonima s Vision Booster tehnologijom za visoku vidljivost na otvorenom, održavajući prikaz čistim pri jakom dnevnom svjetlu ili noću.11 Jedini odsjaj koji ćete dobiti je od ljubomornih stranaca.

Bez obzira vlogate li o tome kakav Vam je bio dan, igrate li igre cijelu noć ili jednostavno gledate što ima u Vašim novostima, 4 nm procesor omogućuje nevjerojatno glatko iskustvo.

Život ne usporava, a pauza za punjenje je brzi put do toga da propustite nešto. Baterija se inteligentno prilagođava načinu na koji koristite svoj telefon, tako da traje duže od 24 sata.1

Manje se brinite dok uzimate telefon koji Vam je pao jer ima Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zaslonu i stražnjim pločama. Telefon je okružen poliranim, zaštitnim aluminijskim zaštitnim okvirom, a sa svojom ocjenom vodootpornosti IP68, može podnijeti i prskanje.25

Čak je lakše nego što mislite – pristupite svojim aplikacijama izravno na svom računalu.19,20,21 Upotrijebite Nedavne aplikacije kako biste prikazali tri nedavno korištene aplikacije za brzi pristup na radnoj površini.

Otpakiraj. Namjesti. Kreiraj. Smart Switch čini prijenos podataka s Vašeg trenutnog telefona glatkim — prenošenjem Vaše galerije, bilješki, kontakata i još mnogo toga. Čak i ako imate drugi operativni sustav.27

Prilagodite Vaš digitalni život i izrazite se kako želite. Otključajte puni potencijal Galaxy iskustva uz rad na svim uređajima.

SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22+ 5G 8GB/256GB, Pink Gold
SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22+ 5G 8GB/256GB, Pink Gold
927,73 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe