Simons Cat WC za mačke - siva / zelena / bijela

Simon''s Cat WC za mačke - siva / zelena / bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kad priroda zove, izbirljive ljubimice uživaju u svojem čistom WC-u uz određenu privatnost. To ne vrijedi samo za simpatičnu mačku iz crtića Simon’s Cat, već i za vašu lj... Pročitaj cijeli opis
50,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Simon''s Cat WC za mačke - siva / zelena / bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A0FBC3
Prijavi grešku
Kad priroda zove, izbirljive ljubimice uživaju u svojem čistom WC-u uz određenu privatnost. To ne vrijedi samo za simpatičnu mačku iz crtića Simon’s Cat, već i za vašu ljubimicu. WC-u za mačke posebnog dizajna s motivom mačke Simon''s Cat na poklopcu bit će ukras svakom domu. Zahvaljujući svom zatvorenom obliku, WC za mačke osigurava veću higijenu jer pijesak ne ispada prilikom obavljanja nužde. Mačka ulazi u WC kroz njišuća vrata koja su, kao i bočne stijenke, dizajnirana s duhovitim motivom mačke iz crtića Simon’s Cat. Uz WC dobiva se i praktična lopatica za prosijavanje pijeska koju možete spremiti u odjeljak u poklopcu tako da je uvijek pri ruci. Simon‘s Cat WC za mačke u pregledu: simpatičan zatvoreni WC za mačke idealan za obožavatelje crtića Simon’s Cat dizajn s motivom crtića Simon’s Cat: sa šaljivim motivima iz crtića na stranama i na ulazu, lijepa kombinacija boja filtar s aktivnim ugljenom u poklopcu: sprječava neugodne mirise otklopivi poklopac: olakšava čišćenje, bočne kopče za pričvršćivanje oblik kutije: pijesak ne ispada iz kutije, viša razina higijene velika njišuća vrata: udoban ulaz, po potrebi uklonjiva lopatica za prosijavanje pijeska: pretinac za lopaticu u poklopcu, uvijek pri ruci 4 nogice za veću stabilnost ručka za lakši transport stabilna konstrukcija, od kvalitetne plastike vrsta WC-a: zatvoreni WC dimenzije: ukupno: D 50 x Š 37 x V 39 cm unutrašnjost: oko D 45 x Š 34 x V 33 cm ulaz: oko Š 20 x V 20 cm visina donje posude: oko 11 cm visina ulaza: oko 14 cm njišuća vrata: uklonjiva filtar: aktivni ugljen ručka: sklopiva Uzorak mačke iz crtića Simon''s Cat Ljubitelj ste stripa i crtanih filmova britanskog animatora i ilustratora Simona Tofielda? Ovdje ćete naći izbor simpatičnih proizvoda za svoju kućnu ljubimicu sa zabavnim motivima poznate mačke s tipičnim grimasama u smiješnim pozama.
Simon''s Cat WC za mačke - siva / zelena / bijela
Simon''s Cat WC za mačke - siva / zelena / bijela
50,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe