Bellamy Marylou krevet/kinderbet 70x140 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Klasična i elegantna linija dječjeg namještaja sa svježim i modernim izgledom. Kolekcija je u svijetlim bojama, a prekrasne srebrne ručke pridonose sofisticiranosti njezi... Pročitaj cijeli opis
378,00 € -10 %
340,20 €
-10 %378,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 1:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Bellamy Marylou krevet/kinderbet 70x140 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dužina (cm)
146 cm
Širina (cm)
78.6 cm
Visina (cm)
91 cm
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A29789
Prijavi grešku
Klasična i elegantna linija dječjeg namještaja sa svježim i modernim izgledom. Kolekcija je u svijetlim bojama, a prekrasne srebrne ručke pridonose sofisticiranosti njezinog cjelokupnog izgleda. Kinderbet je izrađen od visokokvalitetne MDF ploče oslikane bojom sigurnom za dijete. Kako bi se povećala sigurnost i udobnost korištenja, korištene su sigurne i pouzdane vodilice opremljene dodatnim sustavom za zatvaranje. Karakteristike: - kinderbet raste zajedno s djetetom - mogućnost pretvaranja u krevetić/sofu - 2 odvojive prečke - 3 podesive visine - odgovara standardnim madracima dimenzija 70 x 140 cm - može se pretvoriti u krevetić/sofu i koristiti dulje vrijeme - mogućnost montiranja ladice (ladica se prodaje posebno) Za djecu od rođenja do 5 godina starosti. Dimenzije (cm): - dužina: 146 cm - širina: 78,6 cm - visina: 90,6 cm Namještaj je premazan specijalno odabranom bojom talijanskog dobavljača koja ima jedinstvene značajke kaljenja, tako da je namještaj otporan na dvije vrste oštećenja: – Kemikalije: štite od djelovanja vodene tekućine, losiona, ulja i drugih deterdženata; – Mehanička zaštita od svih vrsta ogrebotina koje proizlaze iz uporabe namještaja. Odgovarajuća boja stvara savršeno glatku strukturu premaza. Posebni materijali stvaraju učinak potamnjenja nježnog satena Boja ima sve potrebne certifikate. Za dodatnu sigurnost proizvoda, prije same prodaje, obojeni namještaj ispituje se u laboratorijima kako bi se potvrdila kvaliteta i sigurnost proizvoda Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u dijelovima za samostalno sastavljanje. Paket uključuje upute i pribor (vijke itd.) za montažu
Bellamy Marylou krevet/kinderbet 70x140 cm
Bellamy Marylou krevet/kinderbet 70x140 cm
340,20 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe