Bebetto košara Nico UL202

Bebetto košara Nico UL202

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bebetto Nico košara za dječja kolica Bebetto Nico. U setu se nalazi i torba te je dostupno u nekoliko boja. Košara za dječja kolica Bebetto Nico U setu se nalazi: košara ... Pročitaj cijeli opis
169,90 € -15 %
144,42 €
-15 %169,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 14:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Bebetto košara Nico UL202. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A298FE
Prijavi grešku
Bebetto Nico košara za dječja kolica Bebetto Nico. U setu se nalazi i torba te je dostupno u nekoliko boja. Košara za dječja kolica Bebetto Nico U setu se nalazi: košara torba Nakon montiranja košare za kolica Nico, možete dobiti kolica s 2u1. Zahvaljujući prikladnom i intuitivnom sustavu montaže, njegova instalacija na konstrukciju traje samo nekoliko sekundi. Ručka za nošenje omogućuje udobno prenošenje djeteta u košari. Zahvaljujući mrežici za ventilaciju, možete osigurati dodatni protok zraka za topla dana. Tkanine sa UV50+ zaštitom osigurava zaštitu od sunčevog ultraljubičastog zračenja. Proizvod je opremljen s 4 noge tako da se može postaviti stabilno na pod i osigurati udaljenost od tla. Košara ima 2 adaptera kojima se pričvršćuje na konstrukciju kolica. U komplet je uključena prostrana torba za mamu. Torba se može prikvačiti na konstrukciju kolica i nositi s kolicima ili objesiti na rame (zahvaljujući remenu s podesivom duljinom). Torba ima tvrdo dno, prostrani glavni pretinac i džepove: 2 unutarnja elastična, 1 zip i 2 bočna. Košara odgovara i na sljedeće konstrukcije Bebetto kolica: Tito Bresso Murano 2017- Silvia 2017- Torino 2017- Luca Holland Pascal Vulcano Nico Bebetto42 2017-
Bebetto košara Nico UL202
Bebetto košara Nico UL202
144,42 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe