ALPINA trimer ABR 52 D

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S jednim od najvećih motora koji se mogu naći na svim motornim kosama za kućnu upotrebu - 52,7 cc - vrhunska Alpina ABR 52 D nudi razine performansi koje će biti poznate ... Pročitaj cijeli opis
257,00 € -15 %
218,45 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pevec.eu ponudi
Ponuda trgovine Pevec.eu za proizvod ALPINA trimer ABR 52 D. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Pogon
Snaga (W)
1550 W
Spremnik za travu
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A400BD
Prijavi grešku
S jednim od najvećih motora koji se mogu naći na svim motornim kosama za kućnu upotrebu - 52,7 cc - vrhunska Alpina ABR 52 D nudi razine performansi koje će biti poznate profesionalnim vrtlarima i stoga je sposobna preuzeti teške poslove uređenja okoliša! 

Zračno hlađeni dvotaktni motor ima impresivno značajnu snagu od 1,6 kW (2,1 KS) i koristi od Alpininog Easy Start sustava paljenja koji eliminira probleme. 

ABR 52 D je fleksibilan u korištenju, sa svojom metalnom četkicom s tri zuba savršenom za borbu protiv koprive, drače i guste, zarasle trave; i njegova dvolinijska trimerna glava idealna za lakše radove uz rubove travnjaka i oko baza drveća. 

Dvostruki upravljač u stilu 'bicikla' omogućuje prirodno bočno 'brisanje' i olakšava kontrolu i manevriranje; dok luksuzni puni pojas za ramena osigurava da će ostati udoban za rad tijekom trajanja zadatka. Zahvaljujući Tap & Go mehanizmu, obnavljanje užeta za rezanje na glavi linije je brzo i jednostavno. NAPOMENA: OBAVEZNO PROČITATI UPUSTVA ZA UPORABU STROJEVA PRIJE KORIŠTENJA!
ALPINA trimer ABR 52 D
ALPINA trimer ABR 52 D
218,45 €
u Pevec.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe