Mješovito pakiranje Catessy u zdjelicama 8 x 100 g - Fina pašteta Mix I

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ku ku – jelo je spremno! Paštete proizvođača Catessy nevjerojatno su nježne i sočne, a zalogajčići u umaku ukusni su i dopadljive veličine. Perad, rakovi, govedina, janje... Pročitaj cijeli opis
3,29 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
7,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Mješovito pakiranje Catessy u zdjelicama 8 x 100 g - Fina pašteta Mix I. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AA8906
Prijavi grešku
Ku ku – jelo je spremno! Paštete proizvođača Catessy nevjerojatno su nježne i sočne, a zalogajčići u umaku ukusni su i dopadljive veličine. Perad, rakovi, govedina, janjetina, riba ili divljač – sastojci su ove ukusne hrane za male dlakave gurmane. Osim toga, hrana je i lako probavljiva pa će se zdjelica brzo ostati prazna. A sada ono najbolje: hrana ne sadrži dodani šećer, bojila i konzervanse, ali bogata je dragocjenim vitaminima i taurinom. Rezultat svega izvrstan je i nezaboravan okus! Sljedeća mješovita pakiranja užitak su za izbirljive ljubimce i pružaju raznovrsnost u zdjelici s hranom: Fina pašteta Mix I: po 2 zdjelice s peradi i jetrom po 2 zdjelice s teletinom i peradi po 2 zdjelice s rakovima po 2 zdjelice s puretinom Fina pašteta Mix II: po 2 zdjelice s peradi po 2 zdjelice s fazanom i puretinom po 2 zdjelice s janjetinom po 2 zdjelice mit MSC-iverak i MSC-bakalar Zalogajčići u umaku Mix: po 2 zdjelice s govedinom po 2 zdjelice s piletinom po 2 zdjelice s MSC-crni bakalar po 2 zdjelice mit MSC-bakalar Sada trajno povoljno i ukusno! Catessy - važna kao ljubav!
Mješovito pakiranje Catessy u zdjelicama 8 x 100 g - Fina pašteta Mix I
Mješovito pakiranje Catessy u zdjelicama 8 x 100 g - Fina pašteta Mix I
3,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe