ALPINA traktorska kosilica AT3 98 A

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Traktor za travnjak s ručnim mjenjačem od 98 cm s Alpina OHV motorom od 352 ccm i nožem za rezanje sa bočnim pražnjenjem. Također se može postaviti za malčiranje reznica ... Pročitaj cijeli opis
2.350,00 € -15 %
1.997,50 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pevec.eu ponudi
Ponuda trgovine Pevec.eu za proizvod ALPINA traktorska kosilica AT3 98 A. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Pogon
Snaga (W)
6400 W
Spremnik za travu
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F03E61
Prijavi grešku
Traktor za travnjak s ručnim mjenjačem od 98 cm s Alpina OHV motorom od 352 ccm i nožem za rezanje sa bočnim pražnjenjem. Također se može postaviti za malčiranje reznica uz kupnju dodatnog kompleta.

REZNA GLAVA 98 CM I SNAŽNI BOČNI LIJEVAK ZA PRAŽNJENJE ZA UPRAVLJANJE TRAVNJACIMA DO 4800 M2

OPREMLJEN SNAŽNIM JEDNOCILINDRIČNIM MOTOROM ALPINA

DO 7 MOGUĆIH POSTAVKI VISINE KOŠENJA, PRILAGOĐENE POTREBAMA VAŠEG TRAVNJAKA

NOŽEVI SE MOGU LAKO UKLJUČITI ZAHVALJUJUĆI ELEKTROMAGNETNOJ SPOJNICI S PRIKLJUČNIM VRATILOM

POBOLJŠANO ISKUSTVO VOŽNJE S ERGONOMSKIM UPRAVLJAČEM

Detalji i specifikacije proizvoda

Vrtlari koji traže brz i učinkovit način gospodarenja velikim površinama obrasle trave trebali bi pogledati dobro opremljenu Alpinu AT3 98 š
Njegova sposobnost da se nosi s nekontroliranim rastom zahvaljuje se kosilici s bočnim pražnjenjem-dugačke kose trave koje bi bilo nepraktično sakupljati se umjesto toga izbacuju u uredne i uredne redove s desne strane traktora. izbjegavanje začepljenja padobrana i ušteda vremena uklanjanjem potrebe za zaustavljanjem pražnjenja.
AT3 98 A opremljen je motorom Alpina ST350; visoko učinkovit četverotaktni agregat koji može proizvesti mišićave 6,5 kW iz kompaktnog cilindra kapaciteta 352 ccm; i koji ima koristi od Alpinine tehnologije OHV (nadzemni ventil) za smanjenje buke i smanjenje emisije.
Opremljen je pogonskim kotačima velikog promjera koji pružaju bitnu vuču pri radu na kosinama ili vlažnom tlu; i ima koristi od elektromagnetskog uključivanja priključnog vratila, pa ćete brzo i jednostavno pokrenuti i zaustaviti noževe.
Prilagodljiv i fleksibilan u uporabi, AT3 98 A nudi sedam unaprijed postavljenih visina rezanja i kombinira opcionalnu mogućnost malčiranja s višebrzinskim ručnim pogonom.
Ostale važne značajke uključuju palubne kotače protiv tjemena za zaštitu travnjaka pri manevriranju na brdima i neravnom tlu; i Alpina Smart sjedalo s potporom za donji dio leđa za duge sate košnje bez umora.
ALPINA traktorska kosilica AT3 98 A
ALPINA traktorska kosilica AT3 98 A
1.997,50 €
u Pevec.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe