SAMSUNG pametni telefon Galaxy A13 4GB/64GB, White

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kombiniraj najbolje od pametnih telefona i biraj Samsung Galaxy A13! Veliki 6.4“ FHD+ zaslon omogućava ti još više prostora za uživanje u tvojim omiljenim sadržajima. Gle... Pročitaj cijeli opis
185,68 €
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
204,00 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 11:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Alles ponudi
Proizvođač
5G
ne
Bežično punjenje
ne
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
50 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01ABE598
Prijavi grešku
Kombiniraj najbolje od pametnih telefona i biraj Samsung Galaxy A13! Veliki 6.4“ FHD+ zaslon omogućava ti još više prostora za uživanje u tvojim omiljenim sadržajima. Gledaj svoje omiljene streaming servise na putu od kuće do posla i uživaj u nevjerojatno jasnoj slici prepunoj boja. Za potpuni doživljaj tu su i Dolby Atmos zvučnici koji ti donose osjećaj kao da si u kino, čak i dok putuješ tramvajem. Savršeno nam je jasno da tvoje avanture moraju ostati zabilježene u visokoj kvaliteti. Zato je tu četverostruka stražnja kamerš Nosi ju nevjerojatna 50MP glavna kamera za nadrealne mobilne fotografije. Kada se poželiš umjetničkog izražavanja slikaj predivne pejzaže s ultra širokokutnom kamerom koja snima pod kutom od 123° ili fotografiraj sitne detalje s marko kamerom koja će na svaku tvoju fotografiju primijeniti prirodni efekt zamućenja pozadine kako bi objekt došao što više do izražaja. Za predivne selfije tu je 8 MP prednja kamera koja će ti uljepšati svaki dan. Ipak Galaxy A13 ne bi bio isti da ga ne pokreće nevjerojatno snažan Octa-Core procesor koji u kombinaciji s radnom memorijom pretvara Galaxy A13 u moćan, fluidan stroj koji te nikada neće iznevjeriti. Podržava ga i baterija kapaciteta 5000 mAh koja može izdržati do dva dana korištenja bez dodatnih punjenja. Sve svoje bitne sadržaje poput videa i fotografija s vjenčanja, rođendan i izlazaka možeš pohraniti na veliku internu memorija bez straha da ćeš ostati bez prostora.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A13 4GB/64GB, White
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A13 4GB/64GB, White
185,68 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe