Vibracijski anticelulitni masažer s infracrvenim svjetlom 5 u 1 Cellyred

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
InnovaGoods vam olakšava da osobnu njegu stavite na prvo mjesto bez izgovora, nudeći najnovije i najbolje proizvode za uljepšavanje, opuštanje i njegu! Jedan od boljih pr... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Vibracijski anticelulitni masažer s infracrvenim svjetlom 5 u 1 Cellyred. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01ADF398
Prijavi grešku
InnovaGoods vam olakšava da osobnu njegu stavite na prvo mjesto bez izgovora, nudeći najnovije i najbolje proizvode za uljepšavanje, opuštanje i njegu! Jedan od boljih primjera toga je Vibracijski anticelulitni masažer s infracrvenim svjetlom 5 u 1 Cellyred InnovaGoods Wellness Beauté! Otkrijte širok asortiman proizvoda visoke kvalitete koji se ističu funkcionalnošću, učinkovitošću i inovativnim dizajnom!

Anticelulitni masažer s infracrvenom toplinom koji učinkovito djeluje na nakupljene masnoće, poboljšavajući izgled i elastičnost kože. Zahvaljujući svom multifunkcionalnom dizajnu, bori se protiv celulita i mlitavosti, iako je također idealan za pružanje velikog opuštanja i osjećaja dobrobiti ugodnim masažama. Njegova rotacija + vibracija i infracrvena toplina potiču i poboljšavaju rezultate. Infracrvena se funkcija može onemogućiti za korištenje bez topline. Sadrži 5 različitih glava za potpunu prilagodbu, ovisno o području tijela koje treba tretirati i vrsti masaže ili učinka koji se želi postići: duboko-umirujuće-anticelulitno / drenažno-protiv mlitavosti-anticelulitno / tonirajuće-opuštajuće / učvršćujuće. Jedna od glava je zaštitna mrežica za upotrebu na područjima s kosom. Ima podesiv intenzitet i upravljanje brzinom. Radi vrlo jednostavno, dovoljno je vršiti polagane i kružne pokrete po području koje treba tretirati, lagano klizeći. Prikladno je za cijelo tijelo; iako se uglavnom koristi na stražnjici, nogama, rukama, struku i trbuhu, savršen je i za ramena, vrat itd. Lako se čisti i može se koristiti svakodnevno, preporučeno je najviše 20 minuta (približno 5 minuta u svakom području). Preporučuje se upotreba prikladnih losiona, ulja i krema (nisu uključeni) radi lakše upotrebe i boljih rezultata.

Materijal:

ABS
TPR


Moderan i ergonomski dizajn
Vrsta:

Električni
Višenamjenski


5 međusobno zamjenjive glave
Funkcija grijanja: Infracrveno
Učinak termoaktivnog pojačavanja
Istovremeno okretanje i vibriranje
Podesivi intenzitet
Podesiva brzina: ?2500 r.p.m.
Preporučena dnevna upotreba: 15-20 min
Prikladno za cijelo tijelo
Idealno za noge, stražnjicu, struk, trbuh i ruke
Lagan i jednostavan za korištenje
Jednostavan za upotrebu i čišćenje
Ekstra dugi kabel: 1,8 m
Snaga: 25 W
220-240 V / 50 Hz
Dimenzije cca: 15 x 16,5 x 11 cm
Pakiranje i upute na 24 jezika (engleski, francuski, španjolski, njemački, talijanski, portugalski, nizozemski, poljski, mađarski, rumunjski, danski, švedski, finski, litavski, norveški, slovenski, grčki, češki, bugarski, hrvatski, slovački, estonski, ruski, latvijski)

Vibracijski anticelulitni masažer s infracrvenim svjetlom 5 u 1 Cellyred
Vibracijski anticelulitni masažer s infracrvenim svjetlom 5 u 1 Cellyred
19,18 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe