Ultra Clear 0.5mm Case Gel TPU maska za iPhone 13 Pro Max: prozirna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ultra tanka prozirna gel torbica za telefon Debljina samo 0,5 mm – kućište je ultra tanko i ne opterećuje telefon. Ultra tanka prozirna gel torbica za telefonDebljina sam... Pročitaj cijeli opis
5,69 €
3-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
9,58 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Stirline ponudi
Ponuda trgovine Stirline za proizvod Ultra Clear 0.5mm Case Gel TPU maska za iPhone 13 Pro Max: prozirna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Odgovara za
Vrsta
Za brand
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AE29E4
Prijavi grešku
Ultra tanka prozirna gel torbica za telefon Debljina samo 0,5 mm – kućište je ultra tanko i ne opterećuje telefon. Ultra tanka prozirna gel torbica za telefonDebljina samo 0,5 mm – kućište je ultra tanko i ne opterećuje telefon.Točkasti uzorak – Unutarnji točkasti uzorak sprječava stvaranje mjehurića i skupljanje vlage.Vrlo fleksibilan – zahvaljujući velikoj fleksibilnosti navlaka se lako stavlja i skida.Izdržljiv i pouzdan – Izrađen od visokokvalitetnog mekog TPE materijala koji pruža izvrsnu zaštitu od padova i ogrebotina.Povišena zaštita za usne – štiti zaslon i kameru na ravnom položaju.Pokrivene tipke – Štiti telefon od bilo koje vrste prljavštine i prašine.Precizno izrezivanje – jednostavan pristup svim priključcima.Specifikacija:Naziv: Ultra Clear 0,5 mmMaterijal: TPUDodatne značajke: Unutarnji točkasti uzorak*slika je simbolična
Ultra Clear 0.5mm Case Gel TPU maska za iPhone 13 Pro Max: prozirna
Ultra Clear 0.5mm Case Gel TPU maska za iPhone 13 Pro Max: prozirna
5,69 €
u Stirline

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe