Castelli Dolcissima 2 W Rukavice Ivory/Dark Gray/Silver Gray M

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Rukavice s Castelli sustavom za prigušivanje (CDS). Castelli sustav za prigušivanje dizajniran je i projektiran za rješavanj... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
41,10 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Castelli Dolcissima 2 W Rukavice Ivory/Dark Gray/Silver Gray M. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta modnog dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AF4BC2
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Rukavice s Castelli sustavom za prigušivanje (CDS). Castelli sustav za prigušivanje dizajniran je i projektiran za rješavanje uobičajenog problema od kojeg mnogi vozači pate: nelagode i povremene utrnulosti u rukama povezanih s duljim vremenskim razdobljima hvatanja upravljača. Pažljivo smo mapirali ključne dijelove ruke kako bismo stvorili optimalnu zaštitu od stalnih vibracija na cesti. Rezultat je naša jedinstvena konstrukcija dlanova koja sadrži kombinaciju zaštitnih materijala i pjene za amortizaciju. Castelli sustav amortizacije primjenjuje se na mnoge stilove u našoj kolekciji rukavica i pruža izvanrednu kontrolu i udobnost tijekom treninga ili utrka. ZNAČAJKE PROIZVODA Castelli sustav amortizacije (CDS) Projektirana mrežasta stražnja strana za bolju prozračnost Jezičak koji se lako skida Dlan s silikonskim tiskom za držanje Raspon temperature: 15° - 30 °C / 59° - 86 °F Sastav materijala: Leđa: 87 % poliester, 13 % elastan Dlan: 60 % poliamid, 40 % poliuretan
Castelli Dolcissima 2 W Rukavice Ivory/Dark Gray/Silver Gray M
Castelli Dolcissima 2 W Rukavice Ivory/Dark Gray/Silver Gray M
33,20 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe